ÖZ GÜLO TİCARET DUALARLA AÇILDI

GÜNDEM 06.10.2020 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1362+ kez okundu.
 

ÖZ GÜLO TİCARET DUALARLA AÇILDI

Plastik ambalaj ürünlerinin her türlüsünü bulmak mümkün olacak
EJDER BAŞARAN / EGEMEN Adana’da her türlü plastik ambalaj çeşitlerini satan Öz Gülo Ticaret, dualarla hizmete açıldı.  Öz Gülo Ticaret işletme sahipleri Mehmet Öz ve Abdulgaffur Yalçın, merkez Seyhan ilçesi Vedat Dalakoy Hal Kompleksi Yeni Ardiye 14 numarada faaliyetlerine başlayan işyerinin açılışında Mevlid-i Şerif okuttu.  Açılışa Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman, Başkan yardımcısı Mahsun Doğan, Mat-Der Onursal Başkanı Enver Ağırman ve yönetim kurulu üyeleri, Mar-Der Tüccarlar Derneği Başkanı Oktay Oğur ile sebve ve meyve hali esnafı katıldı. Öz Gülo Ticaret işletme sahipleri Mehmet Öz ve Abdulgaffur Yalçın, mevlide katılarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkür ederek, “Her türlü plastik ambalaj çeşitleri ile esnafımızın karşısına çıktık. Kaliteli ürünleri, en uygun fiyata ulaştıracak olmanın heyecanı içindeyiz. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik, etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.  Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman da açılan her işyerinin yeni bir umut ve ekmek kapısı olduğuna değinerek, zor günlerin aşılmasında herkesin kenetlenerek birbirine sahip çıkmasını istedi. Batman, “Mehmet Öz ve Abdulgaffur kardeşlerimizin yeni işyerleri hayırlı uğurlu olsun” dedi.  Duaların okunmasının ardından katılanlara yemek de ikram edildi.
Plastik ambalaj ürünlerinin her türlüsünü bulmak mümkün olacak

EJDER BAŞARAN / EGEMEN
Adana’da her türlü plastik ambalaj çeşitlerini satan Öz Gülo Ticaret, dualarla hizmete açıldı. 
Öz Gülo Ticaret işletme sahipleri Mehmet Öz ve Abdulgaffur Yalçın, merkez Seyhan ilçesi Vedat Dalakoy Hal Kompleksi Yeni Ardiye 14 numarada faaliyetlerine başlayan işyerinin açılışında Mevlid-i Şerif okuttu. 
Açılışa Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman, Başkan yardımcısı Mahsun Doğan, Mat-Der Onursal Başkanı Enver Ağırman ve yönetim kurulu üyeleri, Mar-Der Tüccarlar Derneği Başkanı Oktay Oğur ile sebve ve meyve hali esnafı katıldı.
Öz Gülo Ticaret işletme sahipleri Mehmet Öz ve Abdulgaffur Yalçın, mevlide katılarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkür ederek, “Her türlü plastik ambalaj çeşitleri ile esnafımızın karşısına çıktık. Kaliteli ürünleri, en uygun fiyata ulaştıracak olmanın heyecanı içindeyiz. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik, etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman da açılan her işyerinin yeni bir umut ve ekmek kapısı olduğuna değinerek, zor günlerin aşılmasında herkesin kenetlenerek birbirine sahip çıkmasını istedi. Batman, “Mehmet Öz ve Abdulgaffur kardeşlerimizin yeni işyerleri hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Duaların okunmasının ardından katılanlara yemek de ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.