DAYANIŞMA ÇAĞRISI!

GÜNDEM 17.12.2020 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1236+ kez okundu.
 

DAYANIŞMA ÇAĞRISI!

ZORLU SÜRECİ ATLATABİLMEK İÇİN Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, yerel işletmelerin pandemiden dolayı zor günler yaşadıklarını belirterek, “Salgının yarattığı fırtınada, birbirimizden aldığımız güçle ayakta durmalıyız. Bu zorlu süreci, dayanışma içinde en az kayıpla geçirebilmek için yerel ölçekte işletmelerimize ve üreticilerimize sahip çıkalım” dedi.  DESTEK VERİLDİ ANCAK YETERLİ DEĞİL   Menevşe, vatandaşları yerel işletmelerden alışveriş yaparak destek olmaya çağırdı. Bu dönemden en fazla küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerin etkilendiklerini aktaran Menevşe, “Üyelerimiz günlerce işletmelerini kapatmak zorunda kaldı, çoğu zaman günlük giderlerini bile karşılamakta zorluk çekti. Bir takım destekler verildi, ancak bunlar yeterli değil” diye konuştu.  HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ, NEFES OLUN Hizmet sektörünün hafta içi saat 21.00'den hafta sonu tüm gün sokağa çıkma yasağından dolayı iş yapamaz hale geldiğine dikkat çeken Menevşe, “Verilen desteklerle beraber en büyük destekçilerimiz vatandaşlardır. Hepimiz aynı gemideyiz. İşletmelerimizin zor günlerden geçtikleri, ayakta durmaya çalıştıkları bu süreçte onlara bir nefes olalım” ifadelerini kullandı.

ZORLU SÜRECİ ATLATABİLMEK İÇİN

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, yerel işletmelerin pandemiden dolayı zor günler yaşadıklarını belirterek, “Salgının yarattığı fırtınada, birbirimizden aldığımız güçle ayakta durmalıyız. Bu zorlu süreci, dayanışma içinde en az kayıpla geçirebilmek için yerel ölçekte işletmelerimize ve üreticilerimize sahip çıkalım” dedi. 
DESTEK VERİLDİ ANCAK YETERLİ DEĞİL 
 Menevşe, vatandaşları yerel işletmelerden alışveriş yaparak destek olmaya çağırdı. Bu dönemden en fazla küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerin etkilendiklerini aktaran Menevşe, “Üyelerimiz günlerce işletmelerini kapatmak zorunda kaldı, çoğu zaman günlük giderlerini bile karşılamakta zorluk çekti. Bir takım destekler verildi, ancak bunlar yeterli değil” diye konuştu. 
HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ, NEFES OLUN
Hizmet sektörünün hafta içi saat 21.00'den hafta sonu tüm gün sokağa çıkma yasağından dolayı iş yapamaz hale geldiğine dikkat çeken Menevşe, “Verilen desteklerle beraber en büyük destekçilerimiz vatandaşlardır. Hepimiz aynı gemideyiz. İşletmelerimizin zor günlerden geçtikleri, ayakta durmaya çalıştıkları bu süreçte onlara bir nefes olalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.