SANAYİCİ, YENİLİKÇİ PROJELERLE AYAKTA KALACAK!

GÜNDEM 24.12.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1127+ kez okundu.
 

SANAYİCİ, YENİLİKÇİ PROJELERLE AYAKTA KALACAK!

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde 452 işletmede, 35 bine yakın işçiyle yılda 1,2 milyar dolarlık dış ticaret gerçekleştiriliyor.
  Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, sorunsuz ve kesintisiz üretim imkanlarını sağlamakla kalmayıp, ihracatı artırma yönünde birçok yenilikçi projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.  DİJİTAL DÜNYADA GÖRÜLDÜLER Sütcü, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmaların dijital dünyada bulunabilirliğini geliştirip en iyi arama motoru tarafından oluşturulan  yazılımlarla firmaların erişilebilirliğini artırdıklarını bildirdi. Sütcü, bu amaçla ihracat oranlarını artırma odaklı özel yayınlar da yaptıklarını kaydetti.  16 FİRMA İLK 1000’DE  Sütcü, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin En Başarılı İlk 1000 İhracatçı Listesi’nde, merkezi Adana’da bulunan 9 firma ile merkezi başka illerde bulunan ancak bölgede üretim tesisi olan 7 firma olmak üzere toplam 16 firmanın yerini aldığını anımsattı.  DESTEK OFİSİ HABERDAR EDİYOR Sütcü, “Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ve global pazarda yerini almak isteyen firmaları teşvik, hibe ve destek programlarından faydalandırarak özgün ve doğru projeler üretmeleri için arayüz oluşturma misyonu ile hizmet veren Proje Destek Ofisimiz sanayicilerimize bir yılda 15 milyon TL’lik kaynak sağladı.”
Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde 452 işletmede, 35 bine yakın işçiyle yılda 1,2 milyar dolarlık dış ticaret gerçekleştiriliyor.

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, sorunsuz ve kesintisiz üretim imkanlarını sağlamakla kalmayıp, ihracatı artırma yönünde birçok yenilikçi projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

DİJİTAL DÜNYADA GÖRÜLDÜLER
Sütcü, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmaların dijital dünyada bulunabilirliğini geliştirip en iyi arama motoru tarafından oluşturulan  yazılımlarla firmaların erişilebilirliğini artırdıklarını bildirdi. Sütcü, bu amaçla ihracat oranlarını artırma odaklı özel yayınlar da yaptıklarını kaydetti. 

16 FİRMA İLK 1000’DE 
Sütcü, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin En Başarılı İlk 1000 İhracatçı Listesi’nde, merkezi Adana’da bulunan 9 firma ile merkezi başka illerde bulunan ancak bölgede üretim tesisi olan 7 firma olmak üzere toplam 16 firmanın yerini aldığını anımsattı. 

DESTEK OFİSİ HABERDAR EDİYOR
Sütcü, “Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ve global pazarda yerini almak isteyen firmaları teşvik, hibe ve destek programlarından faydalandırarak özgün ve doğru projeler üretmeleri için arayüz oluşturma misyonu ile hizmet veren Proje Destek Ofisimiz sanayicilerimize bir yılda 15 milyon TL’lik kaynak sağladı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.