İlkokul öğrencilerini tiyatro ile tanıştırmak istiyoruz

GÜNDEM 28.01.2021 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1350+ kez okundu.
 

İlkokul öğrencilerini tiyatro ile tanıştırmak istiyoruz

Pir Sultan Abdal Derneği Yüreğir Şube Başkanı Sayım Ergezdir:
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yüreğir Şube Başkanı Sayım Ergezdir, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim başlatma kararı uygulamaya konulursa, biz de ilkokul öğrencilerini tiyatroyla tanıştırmak istiyoruz” dedi.  Ergezdir, derneğin yönetim kurulu üyeleri Medina Aktay, Ekrem Kanar, Reşit Aktaş, Mehmet Aktay ve Eyüp Kırkıl ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü.   PANDEMİDEN DOLAYI ASKIYA ALDIK Ergezdir, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin bir ‘inanç’ değil ‘düşünce’ derneği olduğunu söyledi.  Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi girişindeki dernek binasında, kültür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini aktaran Ergezdir, “Bağlama, matematik ve İngilizce kursu ile Perşembe günleri dernek binamızda verdiğimiz yemek etkinliklerini askıya almak zorunda kaldık” dedi.  YÜREĞİR İÇİN FARK YARATILMALI  Yüreğir için fark yaratmak istediklerine dikkat çeken Ergezdir, “29 Ekim, 30 Ağustos ve benzeri birçok etkinlik Seyhan ilçesinde gerçekleştiriliyor. Bunun değiştirilmesini istiyoruz. Yüreğir üvey evlat muamelesi görmesin. Yüreğir’de değişik etkinlikler hayata geçirilmeli” ifadelerini kullandı.  ÇOCUKLAR TİYATROYA GİDECEK Ergezdir, özellikle ilkokul çocuklarını tiyatro ile tanıştırmak istediklerini, bunun altyapısını da hazırladıklarını kaydetti. Ergezdir, şunları söyledi: “Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, tiyatro etkinliği için çocukları Kültür Merkezi’nde ağırlayabileceğini söyledi. Bizim kapımız herkese açık. Her çocuk tiyatroyu görsün ve tanısın istiyoruz. Pandemiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanırsa bu etkinliği hayata geçirmek istiyoruz.”
Pir Sultan Abdal Derneği Yüreğir Şube Başkanı Sayım Ergezdir:

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yüreğir Şube Başkanı Sayım Ergezdir, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim başlatma kararı uygulamaya konulursa, biz de ilkokul öğrencilerini tiyatroyla tanıştırmak istiyoruz” dedi. 

Ergezdir, derneğin yönetim kurulu üyeleri Medina Aktay, Ekrem Kanar, Reşit Aktaş, Mehmet Aktay ve Eyüp Kırkıl ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü.  
PANDEMİDEN DOLAYI ASKIYA ALDIK
Ergezdir, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin bir ‘inanç’ değil ‘düşünce’ derneği olduğunu söyledi.  Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi girişindeki dernek binasında, kültür etkinlikleri gerçekleştirdiklerini aktaran Ergezdir, “Bağlama, matematik ve İngilizce kursu ile Perşembe günleri dernek binamızda verdiğimiz yemek etkinliklerini askıya almak zorunda kaldık” dedi. 
YÜREĞİR İÇİN FARK YARATILMALI 
Yüreğir için fark yaratmak istediklerine dikkat çeken Ergezdir, “29 Ekim, 30 Ağustos ve benzeri birçok etkinlik Seyhan ilçesinde gerçekleştiriliyor. Bunun değiştirilmesini istiyoruz. Yüreğir üvey evlat muamelesi görmesin. Yüreğir’de değişik etkinlikler hayata geçirilmeli” ifadelerini kullandı. 
ÇOCUKLAR TİYATROYA GİDECEK
Ergezdir, özellikle ilkokul çocuklarını tiyatro ile tanıştırmak istediklerini, bunun altyapısını da hazırladıklarını kaydetti. Ergezdir, şunları söyledi: “Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, tiyatro etkinliği için çocukları Kültür Merkezi’nde ağırlayabileceğini söyledi. Bizim kapımız herkese açık. Her çocuk tiyatroyu görsün ve tanısın istiyoruz. Pandemiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanırsa bu etkinliği hayata geçirmek istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.