Kastamonu Entegre Adana Direktörü Turan, Orman Bölge Müdürü Yılmaz’ı ziyaret etti

GÜNDEM 30.01.2021 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2290+ kez okundu.
 

Kastamonu Entegre Adana Direktörü Turan, Orman Bölge Müdürü Yılmaz’ı ziyaret etti

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren, mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu hammadde ile üretimleri gerçekleştiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş.’nin Adana Direktörü Ergin Turan,  Hammadde Tedarik Bölge Müdürü İbrahim Besi, ve Tarsus Fabrika Müdürü Yücel Kaymaz ile Hammadde Tedarik Şefi Zeyid Kirik Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, geçen yıl sürdürülen ormancılık çalışmalarının yanı sıra bu yıl içindeki talep ve beklentiler ile ağaç sektöründe faaliyet gösteren firmaların sorunları ile beklentileri konuşuldu.  Orman Bölge Müdürü Yılmaz, ziyaret için Kastamonu Entegre A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, başarı diledi.  KASTAMONU ENTEGRE Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı yonga levha, parlak panel, MDF, laminat parke, tezgah, kapı paneli ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik katma değerli ürünler üreten Kastamonu Entegre, 1.3 milyar USD konsolide cirosuyla,  sektöründe Türkiye’de 1’inci, Avrupa’da 4’üncü, dünyada ise 7’inci sırada yer alan global bir firma. Bugün, 6300 çalışanı ile imalattaki gücü, bilgisi ve tecrübesiyle, Orta Amerika’dan Hindistan’a 100’ün üzerinde ülkeye yaptığı ihracatla her yıl açık ara sektör birincisi, İSO ilk 500 Sanayi Kuruluşu arasında 46. sırada yer alıyor.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren, mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu hammadde ile üretimleri gerçekleştiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş.’nin Adana Direktörü Ergin Turan,  Hammadde Tedarik Bölge Müdürü İbrahim Besi, ve Tarsus Fabrika Müdürü Yücel Kaymaz ile Hammadde Tedarik Şefi Zeyid Kirik Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette, geçen yıl sürdürülen ormancılık çalışmalarının yanı sıra bu yıl içindeki talep ve beklentiler ile ağaç sektöründe faaliyet gösteren firmaların sorunları ile beklentileri konuşuldu. 
Orman Bölge Müdürü Yılmaz, ziyaret için Kastamonu Entegre A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, başarı diledi. 
KASTAMONU ENTEGRE
Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı yonga levha, parlak panel, MDF, laminat parke, tezgah, kapı paneli ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik katma değerli ürünler üreten Kastamonu Entegre, 1.3 milyar USD konsolide cirosuyla,  sektöründe Türkiye’de 1’inci, Avrupa’da 4’üncü, dünyada ise 7’inci sırada yer alan global bir firma. Bugün, 6300 çalışanı ile imalattaki gücü, bilgisi ve tecrübesiyle, Orta Amerika’dan Hindistan’a 100’ün üzerinde ülkeye yaptığı ihracatla her yıl açık ara sektör birincisi, İSO ilk 500 Sanayi Kuruluşu arasında 46. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.