SÜREKLİ EĞİTİM’DEN SERTİFİKA TÖRENİ

GÜNDEM 07.02.2021 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1255+ kez okundu.
 

SÜREKLİ EĞİTİM’DEN SERTİFİKA TÖRENİ

    Seyhan Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezleri ile 10 mahallede, 10 şubeyle kadınlara sertifikalı, ücretsiz meslek kursları veriyor. Bilgisayar, muhasebe, aşçılık, pastacılık, tekstil, el sanatları, okuma yazma, İngilizce, seramik, resim, rölyef, işaret dili kurslarına ilgi büyük. Kadınların hem  meslek öğrenmelerine, hem de sosyal faaliyetler içerisinde biraz nefes alabilmelerine destek olmaya çalıştıklarını anlatan Belediye yetkilileri, amaçlarının kadınların üretimde kendilerine yer bulmalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Yetkililer, “Ayrıca şubelerin bulunduğu mahallelerde gerek kursiyerlerin çouklarına gerekse mahalledeki diğer çocuklara yaz süreçlerinde atölyeler açıyoruz. Okulların tatil olduğu süreçte hem öğrenip hem eğleniyorlar” dedi. Çocuklar için de resim, satranç, bilgisayar, drama atölyeleri açılıyor. Yetkililer, geçen yaz dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı atölye çalışmalarının kısıtlandığını hatırlatarak, hijyen, maske ve temizlik kurallarına uyarak atölyedeki öğrenci sayılarını asgari düzeyde tutup atölyeler açtıklarını anımsattı. Yetkililer, ayrıca online sistemin eksikleri ve eşitsizliği sebebi ile okul derslerinden geri kalan çocuklara destek etütleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Pınar Kamay'ın da katıldığı bir törenle yaz kurslarına katılarak temel bilgisayar eğitimi alanlara açık alanda sertifikaları verildi. Öğrencilere bu süreçte evde okumaları için de kitap hediye edildi.

 

 

Seyhan Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezleri ile 10 mahallede, 10 şubeyle kadınlara sertifikalı, ücretsiz meslek kursları veriyor.

Bilgisayar, muhasebe, aşçılık, pastacılık, tekstil, el sanatları, okuma yazma, İngilizce, seramik, resim, rölyef, işaret dili kurslarına ilgi büyük.

Kadınların hem  meslek öğrenmelerine, hem de sosyal faaliyetler içerisinde biraz nefes alabilmelerine destek olmaya çalıştıklarını anlatan Belediye yetkilileri, amaçlarının kadınların üretimde kendilerine yer bulmalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Yetkililer, “Ayrıca şubelerin bulunduğu mahallelerde gerek kursiyerlerin çouklarına gerekse mahalledeki diğer çocuklara yaz süreçlerinde atölyeler açıyoruz. Okulların tatil olduğu süreçte hem öğrenip hem eğleniyorlar” dedi. Çocuklar için de resim, satranç, bilgisayar, drama atölyeleri açılıyor. Yetkililer, geçen yaz dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı atölye çalışmalarının kısıtlandığını hatırlatarak, hijyen, maske ve temizlik kurallarına uyarak atölyedeki öğrenci sayılarını asgari düzeyde tutup atölyeler açtıklarını anımsattı. Yetkililer, ayrıca online sistemin eksikleri ve eşitsizliği sebebi ile okul derslerinden geri kalan çocuklara destek etütleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Pınar Kamay'ın da katıldığı bir törenle

yaz kurslarına katılarak temel bilgisayar eğitimi alanlara açık alanda sertifikaları verildi. Öğrencilere bu süreçte evde okumaları için de kitap hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.