Faturaya ek sanal kazık!

GÜNDEM 21.02.2021 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2125+ kez okundu.
 

Faturaya ek sanal kazık!

Pandemi döneminde ekonomik sorunlarla boğuşanlar, Türk Telekom’a bağlı internet sağlayıcının yönlendirdiği online ödeme yöntemiyle 12 lira fazladan ücret ödemek zorunda kalıyor.
  TürkTelekom’a bağlı internet sağlayıcısı TTnet internet faturası ödemek isteyenlere kolaylık sağlayacağına büyük zorluk çıkarıyor.  KREDİ KARTIYLA ÖDEME YOK MU? TTnet’in fatura bilgisi gönderip ödeme için yönlendirdiği site, ödenecek tutar için müşterilerden 12 lira ücret alıyor. Faturayı bu yöntem yerine müşteri hizmetleri üzerinden ödemek isteyenler ise değişik bankaların kredi kartlarına rağmen faturalarını ödeyemiyor.  BUGÜNE KADAR KAÇ KİŞİYİ YÖNLENDİRDİ  TTnet’in bu yöntemle kaç müşteriyi 12 lira ücret alan siteye yönlendirip işlem yaptırdığı bilinmezken, bu yöndeki şikayetlerin de arttığı görülüyor. TTnet, ödeme günü geçtiğinde ise müşterilerinden 35 lirayı bulan kesinti ücreti talep ediyor.
Pandemi döneminde ekonomik sorunlarla boğuşanlar, Türk Telekom’a bağlı internet sağlayıcının yönlendirdiği online ödeme yöntemiyle 12 lira fazladan ücret ödemek zorunda kalıyor.

 

TürkTelekom’a bağlı internet sağlayıcısı TTnet internet faturası ödemek isteyenlere kolaylık sağlayacağına büyük zorluk çıkarıyor. 
KREDİ KARTIYLA ÖDEME YOK MU?
TTnet’in fatura bilgisi gönderip ödeme için yönlendirdiği site, ödenecek tutar için müşterilerden 12 lira ücret alıyor. Faturayı bu yöntem yerine müşteri hizmetleri üzerinden ödemek isteyenler ise değişik bankaların kredi kartlarına rağmen faturalarını ödeyemiyor. 
BUGÜNE KADAR KAÇ KİŞİYİ YÖNLENDİRDİ 
TTnet’in bu yöntemle kaç müşteriyi 12 lira ücret alan siteye yönlendirip işlem yaptırdığı bilinmezken, bu yöndeki şikayetlerin de arttığı görülüyor. TTnet, ödeme günü geçtiğinde ise müşterilerinden 35 lirayı bulan kesinti ücreti talep ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.