EJDER BAŞARAN / EGEMEN

GÜNDEM 19.03.2021 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2180+ kez okundu.
 

EJDER BAŞARAN / EGEMEN

  Adana’nın Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde 600 metrekarelik bir alanda MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe açıldı. İşletmeci Mehmet Emre Çil,  “Burayı açmamızın en büyük etkeni öncelikle eğitime hizmet” dedi.  Çil, Adana’da eğitim sektörüne katkı koymak için kolları sıvadıklarını belirterek, uzun süre araştırdığı ve eksikliğini gördüğü konuları tek tek bir arada topladığını ve  2 katlı bir alanda kurulan işletmeyi faaliyete geçirdiğini bildirdi. Kentteki önemli bir eksiği tek çatı altında gideren MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe’nin resmi açılışı da gerçekleşti. MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe’nin açılışını iş adamları, STK Temsilcileri ve eğitim gönüllüleri ile birlikte İşletmenin sahibi Mehmet Emin Çil gerçekleştirdi.  Çil, “İş yerimizde içerde kafe bölümümüz bulunuyor. İçeriye doğru yöneldiğimiz zamanda kitaplarla oyun bölümleriyle, 0-6 yaş grubunun kendileriyle oturabilecekleri alanlarla bir hizmet alanı sunuyoruz. Yardımcı kaynaklarımızdan tutun kültürel bütün kaynaklara kadar bütün kitaplarımız mevcut. Binamızın alt tarafından kırtasiye bölümümüz bulunuyor. Kırtasiye bölümümüzde A’dan-Z’ye her türlü araç gereklerini öğrencilerimiz, velilerimiz temin edebiliyorlar.”  diye konuştu. Çil, oluşturulan kapsül alanlarda öğretmenler ile öğrencilerin ders çalışabileceklerini belirterek, “Bunun yanı sıra alt bölümümüzde vip odalarımızda mevcut. Bu kapsül odalarımızda öğretmenlerimiz öğrencilerimiz veya farklı bölümlerde işler yapan eğitim gönüllülerimiz olsun, psikologlarımız olsun, bu kapsül alanları kullanabiliyorlar. Kapsül alanların içerisinde eğitim verebiliyorlar. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimiz toplantılar yapabiliyorlar.” ifadelerini kullandı.

 

Adana’nın Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde 600 metrekarelik bir alanda MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe açıldı. İşletmeci Mehmet Emre Çil,  “Burayı açmamızın en büyük etkeni öncelikle eğitime hizmet” dedi. 
Çil, Adana’da eğitim sektörüne katkı koymak için kolları sıvadıklarını belirterek, uzun süre araştırdığı ve eksikliğini gördüğü konuları tek tek bir arada topladığını ve  2 katlı bir alanda kurulan işletmeyi faaliyete geçirdiğini bildirdi.
Kentteki önemli bir eksiği tek çatı altında gideren MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe’nin resmi açılışı da gerçekleşti. MEÇ Kitap Kırtasiye Kafe’nin açılışını iş adamları, STK Temsilcileri ve eğitim gönüllüleri ile birlikte İşletmenin sahibi Mehmet Emin Çil gerçekleştirdi.  Çil, “İş yerimizde içerde kafe bölümümüz bulunuyor. İçeriye doğru yöneldiğimiz zamanda kitaplarla oyun bölümleriyle, 0-6 yaş grubunun kendileriyle oturabilecekleri alanlarla bir hizmet alanı sunuyoruz. Yardımcı kaynaklarımızdan tutun kültürel bütün kaynaklara kadar bütün kitaplarımız mevcut. Binamızın alt tarafından kırtasiye bölümümüz bulunuyor. Kırtasiye bölümümüzde A’dan-Z’ye her türlü araç gereklerini öğrencilerimiz, velilerimiz temin edebiliyorlar.”  diye konuştu.
Çil, oluşturulan kapsül alanlarda öğretmenler ile öğrencilerin ders çalışabileceklerini belirterek, “Bunun yanı sıra alt bölümümüzde vip odalarımızda mevcut. Bu kapsül odalarımızda öğretmenlerimiz öğrencilerimiz veya farklı bölümlerde işler yapan eğitim gönüllülerimiz olsun, psikologlarımız olsun, bu kapsül alanları kullanabiliyorlar. Kapsül alanların içerisinde eğitim verebiliyorlar. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimiz toplantılar yapabiliyorlar.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.