ADANA DEMİRSPOR’UN GALATASARAY HAZIRLIKLARI BAŞLADI

SPOR 10.05.2022 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1821+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR’UN GALATASARAY HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Süper Lig’de bu hafta Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Adana Demirspor, hazırlıklara başladı.    Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, havanın da güzel olmasını fırsat  bilen mavi lacivertliler neşeli bir idman yaptı.    Futbolcular, Montella’nın verdiği taktik ve teknik hazırlıkları büyük bir özenle yerine getirirken, futbolcular arasında zaman zaman tatlı rekabet de görülmeye değerdi.    Aytemiz Alanyaspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 2-1’lik skorla yenilen ve bu karşılaşma ile son 4 haftadır yüzü gülmeyen mavi lacivertlilerin Galatasaray maçında sürpriz yapması bekleniyor.    15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek mavi lacivertliler  52 puanla ligde 8. sırada yer alıyor. Galatasaray ise ligde 48 puanla 13. sırada yer alıyor.    Montella sahaya geçen hafta ilk 11’de Muric, İsmail Cokçalış Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Yunus Akgün, Belhanda, Bjarnason ve Balotelli’yi sürmüştü. Bu hafta nasıl bir kadro ile Galatasaray karşısına çıkmak istediği ise bilinmiyor.

Süper Lig’de bu hafta Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Adana Demirspor, hazırlıklara başladı. 

 

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, havanın da güzel olmasını fırsat  bilen mavi lacivertliler neşeli bir idman yaptı. 

 

Futbolcular, Montella’nın verdiği taktik ve teknik hazırlıkları büyük bir özenle yerine getirirken, futbolcular arasında zaman zaman tatlı rekabet de görülmeye değerdi. 

 

Aytemiz Alanyaspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 2-1’lik skorla yenilen ve bu karşılaşma ile son 4 haftadır yüzü gülmeyen mavi lacivertlilerin Galatasaray maçında sürpriz yapması bekleniyor. 

 

15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek mavi lacivertliler  52 puanla ligde 8. sırada yer alıyor. Galatasaray ise ligde 48 puanla 13. sırada yer alıyor. 

 

Montella sahaya geçen hafta ilk 11’de Muric, İsmail Cokçalış Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Yunus Akgün, Belhanda, Bjarnason ve Balotelli’yi sürmüştü. Bu hafta nasıl bir kadro ile Galatasaray karşısına çıkmak istediği ise bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.