İŞSİZLİK AZALACAK REKABET GÜCÜ ARTACAK

GÜNDEM 23.02.2024 - 12:30, Güncelleme: 23.02.2024 - 12:30 1846+ kez okundu.
 

İŞSİZLİK AZALACAK REKABET GÜCÜ ARTACAK

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nde önceki gün gerçekleşen önemli bir törenle, 11 milyon dolarlık büyük bir yatırımın temeli atıldı. Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti'nin öncülüğünde gerçekleşen bu yatırım, bölgeye önemli bir ekonomik ivme kazandıracak.
Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 Milyon Dolarlık Dev Yatırım!  Törene, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Serdar Aşğın, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil ile çok sayıda yatırımcı ile ilgili yetkililer katıldı. MEMLEKETİME YATIRIM YAPMAKTAN MUTULUYUM Temel atma töreninde konuşan Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Aşğın, Ceyhan'a yapacakları yatırımdan dolayı duydukları mutluluğu ve gururu dile getirdi. Aşğın, "Kendi memleketimiz Ceyhan'a yatırım yapmaktan mutlu ve gururluyuz. Organize Sanayi Bölgesi, memleketimizin gelişimi açısından büyük öneme sahip. Bu yatırımlarla işsizlik azalacak ve Ceyhan'ın değeri artacak" dedi. Ayrıca, törene katılan yetkililere ve misafirlere teşekkür etti. ADANA'NIN SANAYİ POTANSİYELİ YÜKSELİYOR Bu fabrikanın temelinin, sadece beton ve çelikten oluşmadığını bu temelin aynı zamanda birlikte çalışmanın, iş birliğinin ve milli kalkınma hamlemizin bir simgesi olduğunu aktaran Vali Köşger, “Bu temel geleceğe yönelik umut dolu bir adımın işaretidir. Fabrikanın inşasıyla birlikte Adana’mızın sanayi potansiyeli daha da güçlenecektir" dedi. Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde faliyet gösterecek fabrikanın, ağır sanayi  makine imalatı konusunda faaliyet göstereceğini ve yaklaşık 20 bin metrekare büyüklüğe sahip olacağını belirten Vali Köşger, “Fabrikamızın 150 kişiye istihdam imkânı sağlayacak olması ve burada üretilen makinelerin; demir-çelik, liman, proje taahhüt mühendislik alanlarının dünya çapındaki rekabet gücünü arttıracak olması ilimiz için son derece heyecan verici" diye konuştu.  MİLLİ KALKINMA HAMLESİNİN SEMBOLÜ Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ise yatırımların bölgeye büyük katkı sağladığını belirterek, Organize Sanayi Bölgesi'nin önemini vurguladı. Vali Köşger ise temelin, iş birliğinin ve milli kalkınma hamlesinin bir sembolü olduğunu ifade ederek, bölgenin sanayi potansiyelinin daha da güçleneceğini söyledi. Fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki istihdamın artması ve bölgenin rekabet gücünün artması bekleniyor. Bu önemli yatırımın, Ceyhan'ın ekonomik büyümesine ve istihdamına olumlu katkı sağlaması bekleniyor. Fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgenin önemli bir sanayi merkezi olma yolunda daha da ilerleyeceği öngörülüyor.
Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nde önceki gün gerçekleşen önemli bir törenle, 11 milyon dolarlık büyük bir yatırımın temeli atıldı. Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti'nin öncülüğünde gerçekleşen bu yatırım, bölgeye önemli bir ekonomik ivme kazandıracak.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 Milyon Dolarlık Dev Yatırım!

 Törene, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Serdar Aşğın, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil ile çok sayıda yatırımcı ile ilgili yetkililer katıldı.

MEMLEKETİME YATIRIM YAPMAKTAN MUTULUYUM
Temel atma töreninde konuşan Özbe Teknik İnşaat Makine San. ve Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Aşğın, Ceyhan'a yapacakları yatırımdan dolayı duydukları mutluluğu ve gururu dile getirdi. Aşğın, "Kendi memleketimiz Ceyhan'a yatırım yapmaktan mutlu ve gururluyuz. Organize Sanayi Bölgesi, memleketimizin gelişimi açısından büyük öneme sahip. Bu yatırımlarla işsizlik azalacak ve Ceyhan'ın değeri artacak" dedi. Ayrıca, törene katılan yetkililere ve misafirlere teşekkür etti.
ADANA'NIN SANAYİ POTANSİYELİ YÜKSELİYOR
Bu fabrikanın temelinin, sadece beton ve çelikten oluşmadığını bu temelin aynı zamanda birlikte çalışmanın, iş birliğinin ve milli kalkınma hamlemizin bir simgesi olduğunu aktaran Vali Köşger, “Bu temel geleceğe yönelik umut dolu bir adımın işaretidir. Fabrikanın inşasıyla birlikte Adana’mızın sanayi potansiyeli daha da güçlenecektir" dedi. Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde faliyet gösterecek fabrikanın, ağır sanayi  makine imalatı konusunda faaliyet göstereceğini ve yaklaşık 20 bin metrekare büyüklüğe sahip olacağını belirten Vali Köşger, “Fabrikamızın 150 kişiye istihdam imkânı sağlayacak olması ve burada üretilen makinelerin; demir-çelik, liman, proje taahhüt mühendislik alanlarının dünya çapındaki rekabet gücünü arttıracak olması ilimiz için son derece heyecan verici" diye konuştu. 

MİLLİ KALKINMA HAMLESİNİN SEMBOLÜ
Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ise yatırımların bölgeye büyük katkı sağladığını belirterek, Organize Sanayi Bölgesi'nin önemini vurguladı. Vali Köşger ise temelin, iş birliğinin ve milli kalkınma hamlesinin bir sembolü olduğunu ifade ederek, bölgenin sanayi potansiyelinin daha da güçleneceğini söyledi. Fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki istihdamın artması ve bölgenin rekabet gücünün artması bekleniyor. Bu önemli yatırımın, Ceyhan'ın ekonomik büyümesine ve istihdamına olumlu katkı sağlaması bekleniyor. Fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgenin önemli bir sanayi merkezi olma yolunda daha da ilerleyeceği öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.