İSTİFALARIN ARDI ARKASİ KESİLMİYOR

GÜNDEM 20.02.2024 - 14:59, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:59 1671+ kez okundu.
 

İSTİFALARIN ARDI ARKASİ KESİLMİYOR

İYİ Parti Adana'da İlçe Başkanlarından Toplu İstifa: Ayyüce Türkeş'e Tepki!
Adana'da İYİ Parti'de kriz kapıda! İmamoğlu İlçe Başkanı Hüseyin Bargöz, Karaisali İlçe Başkanı Mustafa Kuşdemir ve Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. İlçe başkanlarının istifalarının altında yatan asıl neden meclis üyesi aday listesi konusunda yaşanan çatışma olduğu iddia edildi. İstifa eden yöneticilerin meclis üyesi aday listelerini Ayyüce Türkeş ve ona bağlı bir ekibin tek başına yazdığını ileri sürdü.  ADAY LİSTELERİ ÇATIŞMASI Görevlerinden istifa eden yöneticiler, aday listelerinin hazırlanmasında kendi görüşlerinin hiçe sayıldığını iddia ediyor. Ayyüce Türkeş ve ekibinin aday listesini tek başına belirlediği öne sürülürken, İstifalar, parti içinde derin bir krizin habercisi olarak yorumlanıyor. Türkeş'in tek taraflı kararlarına karşı çıkan ilçe başkanlarının istifaları, parti içindeki gerginliği doruğa çıkarıyor. Gözler şimdi, İYİ Parti'nin Adana'daki geleceğine ve içinde bulunduğu krizi nasıl aşacağına çevrildi.
İYİ Parti Adana'da İlçe Başkanlarından Toplu İstifa: Ayyüce Türkeş'e Tepki!

Adana'da İYİ Parti'de kriz kapıda! İmamoğlu İlçe Başkanı Hüseyin Bargöz, Karaisali İlçe Başkanı Mustafa Kuşdemir ve Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. İlçe başkanlarının istifalarının altında yatan asıl neden meclis üyesi aday listesi konusunda yaşanan çatışma olduğu iddia edildi. İstifa eden yöneticilerin meclis üyesi aday listelerini Ayyüce Türkeş ve ona bağlı bir ekibin tek başına yazdığını ileri sürdü. 

ADAY LİSTELERİ ÇATIŞMASI
Görevlerinden istifa eden yöneticiler, aday listelerinin hazırlanmasında kendi görüşlerinin hiçe sayıldığını iddia ediyor. Ayyüce Türkeş ve ekibinin aday listesini tek başına belirlediği öne sürülürken, İstifalar, parti içinde derin bir krizin habercisi olarak yorumlanıyor. Türkeş'in tek taraflı kararlarına karşı çıkan ilçe başkanlarının istifaları, parti içindeki gerginliği doruğa çıkarıyor. Gözler şimdi, İYİ Parti'nin Adana'daki geleceğine ve içinde bulunduğu krizi nasıl aşacağına çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.