Jandarma kumar baskını yaptı 7 suçtan cezayı bastı!

GÜNDEM 14.10.2020 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2266+ kez okundu.
 

Jandarma kumar baskını yaptı 7 suçtan cezayı bastı!

    Adana’da jandarma ekipleri, kumar baskını yaptıkları işletmeyle kumar oynayanlara 7 farklı ceza kesti. Jandarmanın baskını ile devletin kasasına el konulan kumar parasıyla 43 bin lira girecek.  İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pozantı ilçesi Aşçıbekirli mahallesinde F.K. ve M.E.’nin sahibi olduğu alkollü işletmenin yaklaşık 50 metre yakında konteynırda kumar oynatıldığını belirledi. Jandarma ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden buraya baskın yaptı. Baskında, konteynırda bulunan masa etrafındaki 5 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri, oyunda kullanılan 1 080 lira ile 2 deste iskambil kağıdına el koydu.  Bu arada jandarma ekipleri, kumar oynayan 5 kişiye toplam 6 bin 250 lira, içerideki 6 kişiye ise koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle sosyal mesafeden toplam 18 bin 900 lira, alkollü olduğu tespit edilen 6 kişiye toplam 1.122 lira, sigara içen 2 kişiye, kapalı alanda sigara içmekten toplam 374 lira, işletme sahipleri M.E ve F.K.’ye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nu ihlalden toplam 6 bin 300 lira, ayrıca kapalı alanda sigara içilmez uyarı levhası asmamaktan dolayı işletmeye 3 bin 180 lira, kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edildiği için ise 5 bin 350 lira ceza kesti. Jandarma ekipleri, operasyon anında dışarıda bulunan ve alkollü işletmeye Jandarmanın geldiğini haber verdiği ileri sürülen maskesi bulunmayan M.A.’ya da 900 lira cezai müeyyide uyguladı.

 

 

Adana’da jandarma ekipleri, kumar baskını yaptıkları işletmeyle kumar oynayanlara 7 farklı ceza kesti. Jandarmanın baskını ile devletin kasasına el konulan kumar parasıyla 43 bin lira girecek. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pozantı ilçesi Aşçıbekirli mahallesinde F.K. ve M.E.’nin sahibi olduğu alkollü işletmenin yaklaşık 50 metre yakında konteynırda kumar oynatıldığını belirledi. Jandarma ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden buraya baskın yaptı. Baskında, konteynırda bulunan masa etrafındaki 5 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri, oyunda kullanılan 1 080 lira ile 2 deste iskambil kağıdına el koydu. 
Bu arada jandarma ekipleri, kumar oynayan 5 kişiye toplam 6 bin 250 lira, içerideki 6 kişiye ise koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle sosyal mesafeden toplam 18 bin 900 lira, alkollü olduğu tespit edilen 6 kişiye toplam 1.122 lira, sigara içen 2 kişiye, kapalı alanda sigara içmekten toplam 374 lira, işletme sahipleri M.E ve F.K.’ye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nu ihlalden toplam 6 bin 300 lira, ayrıca kapalı alanda sigara içilmez uyarı levhası asmamaktan dolayı işletmeye 3 bin 180 lira, kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edildiği için ise 5 bin 350 lira ceza kesti. Jandarma ekipleri, operasyon anında dışarıda bulunan ve alkollü işletmeye Jandarmanın geldiğini haber verdiği ileri sürülen maskesi bulunmayan M.A.’ya da 900 lira cezai müeyyide uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.