KAPLAN BİLDİĞİNİZ GİBİ: 0-2

SPOR 23.10.2023 - 10:21, Güncelleme: 23.10.2023 - 10:21 1372+ kez okundu.
 

KAPLAN BİLDİĞİNİZ GİBİ: 0-2

Trendyol 1. Lig’in 9. Haftasında Sakaryaspor’a konuk olan Adanaspor 2-0 mağlup olarak eli boş döndü.
Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda daha atak oynayan ev sahibi Sakaryaspor 60. Dakikada Kabongo Kasango ile 1-0 öne geçti. Normal süre bu sonuçla biterken 90+3’te Murat Cem Akpınar ile bir gol daha bulan Sakaryaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuca göre Adanaspor 9 puanda kalırken, Sakaryaspor puanını 12’ye çıkardı. ARIN: RAKİP ETKİLİ BAŞLADI Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Turuncu-Beyazlılar’ın teknik sorumlusu Eyüp Arın Sakaryaspor maçını kazanmak için geldiklerini belirterek, müsabakaya iyi hazırlandıklarını ancak başlangıç bölümünde rakibin etkili başladığını kaydetti. İlk yarıda en net pozisyonların kendilerine ait olduğunu belirten Arın, “İkinci yarıda Sakaryaspor’un baskı kurmaya özen göstereceğini bekliyorduk. Yediğimiz ilk gol bizim kendi kaptırdığımız top, sonra oyun içerisinde yaptığımız değişiklikler, aldığımız riskler Sakaryaspor’un pozisyon üretmesine sebep oldu” şeklinde konuştu.
Trendyol 1. Lig’in 9. Haftasında Sakaryaspor’a konuk olan Adanaspor 2-0 mağlup olarak eli boş döndü.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda daha atak oynayan ev sahibi Sakarya spor 60. Dakikada Kabongo Kasango ile 1-0 öne geçti. Normal süre bu sonuçla biterken 90+3’te Murat Cem Akpınar ile bir gol daha bulan Sakaryaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuca göre Adana spor 9 puanda kalırken, Sakarya spor puanını 12’ye çıkardı.

ARIN: RAKİP ETKİLİ BAŞLADI
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Turuncu-Beyazlılar’ın teknik sorumlusu Eyüp Arın Sakarya spor maçını kazanmak için geldiklerini belirterek, müsabakaya iyi hazırlandıklarını ancak başlangıç bölümünde rakibin etkili başladığını kaydetti.
İlk yarıda en net pozisyonların kendilerine ait olduğunu belirten Arın, “İkinci yarıda Sakaryaspor’un baskı kurmaya özen göstereceğini bekliyorduk. Yediğimiz ilk gol bizim kendi kaptırdığımız top, sonra oyun içerisinde yaptığımız değişiklikler, aldığımız riskler Sakaryaspor’un pozisyon üretmesine sebep oldu” şeklinde konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.