Kaplan faklı mağlup:0-3

SPOR 02.12.2023 - 11:37, Güncelleme: 02.12.2023 - 11:37 4244+ kez okundu.
 

Kaplan faklı mağlup:0-3

Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü'nü konuk eden Adanaspor, evinde 3-0 mağlup oldu.
Adanaspor, ligin 14 haftasında Ahlatcı Çorum FK ile karşılaştı. Konuk ekip, 20. dakikada Ozan Sol, 29. dakikada Geraldo ve 54. dakikada Ahmet Sagat'ın golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sezon 9. mağlubiyetini alan turuncu-beyazlılar 15 puanda kalırken, üst üste ikinci galibiyetini alan Ahlatcı Çorum FK puanını 20'ye çıkardı. Ligin 15. haftasında Adanaspor Manisa FK'ya konuk olacak. Çorum FK ise Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. KAPLAN: YAKIŞMADI Evinde Ahlatcı Çorum FK'ya 3-0'lık farklı skorla mağlup olan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kazanmak için çok çalıştıklarını belirterek, "Çok didindik ama ne yazık ki yediğimiz goller bize yakışmadı" dedi. Mücdele için iyi hazırlandıklarını ama çalıştıkları şeyleri sahada uygulayamadıklarına vurgu yapan Kaplan, "Geraldo'nun kanadını kapatamadık ve sıkıntı çektik. İyi başladığımz biz maç, iyi oynadığımız dönemler var ama hiç bize yakışmayacak yediğimiz goller de var. Golleri yedikten sonra ister istemez moral ve motivasyon olarak biraz geriye düştük. Onlar verdiğimiz pozisyonları kullandılar ama biz ne yazık ki kullanamadık. İkinci yarı maça iyi başladık. Özellikle 65'e kadar üretkenliğimiz vardı. O arada golü bulsak belki işin rengi değişecekti ama olmadı. Üzgünüz, geçen hafta kazanan bir takımımız vardı. Bugün bu maçı da kazanmak için çok çalıştık, çok didindik ama ne yazık ki yediğimiz goller bize yakışmadı. Taraftarlarımızı, camiamızı üzdük" şeklinde konuşarak, Manisa maçına odaklanacaklarını söyledi.
Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü'nü konuk eden Adanaspor, evinde 3-0 mağlup oldu.

Adanaspor, ligin 14 haftasında Ahlatcı Çorum FK ile karşılaştı. Konuk ekip, 20. dakikada Ozan Sol, 29. dakikada Geraldo ve 54. dakikada Ahmet Sagat'ın golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sezon 9. mağlubiyetini alan turuncu-beyazlılar 15 puanda kalırken, üst üste ikinci galibiyetini alan Ahlatcı Çorum FK puanını 20'ye çıkardı.
Ligin 15. haftasında Adanaspor Manisa FK'ya konuk olacak. Çorum FK ise Erzurumspor FK'yı ağırlayacak.
KAPLAN: YAKIŞMADI
Evinde Ahlatcı Çorum FK'ya 3-0'lık farklı skorla mağlup olan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kazanmak için çok çalıştıklarını belirterek, "Çok didindik ama ne yazık ki yediğimiz goller bize yakışmadı" dedi.


Mücdele için iyi hazırlandıklarını ama çalıştıkları şeyleri sahada uygulayamadıklarına vurgu yapan Kaplan, "Geraldo'nun kanadını kapatamadık ve sıkıntı çektik. İyi başladığımz biz maç, iyi oynadığımız dönemler var ama hiç bize yakışmayacak yediğimiz goller de var. Golleri yedikten sonra ister istemez moral ve motivasyon olarak biraz geriye düştük. Onlar verdiğimiz pozisyonları kullandılar ama biz ne yazık ki kullanamadık. İkinci yarı maça iyi başladık. Özellikle 65'e kadar üretkenliğimiz vardı. O arada golü bulsak belki işin rengi değişecekti ama olmadı. Üzgünüz, geçen hafta kazanan bir takımımız vardı. Bugün bu maçı da kazanmak için çok çalıştık, çok didindik ama ne yazık ki yediğimiz goller bize yakışmadı. Taraftarlarımızı, camiamızı üzdük" şeklinde konuşarak, Manisa maçına odaklanacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.