KAPLAN FERNANDES’LE GÜLDÜ: 4-2

SPOR 09.10.2023 - 09:48, Güncelleme: 09.10.2023 - 09:48 4028+ kez okundu.
 

KAPLAN FERNANDES’LE GÜLDÜ: 4-2

Trendyol TFF 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor, sahasında ağırladığı Bitexen Giresunspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti..
KAPLAN FARKA GİTTİ: 4-2 ARIN FARKI MI? 4-2 Hafta içinde Teknik Direktör Özhan Pulat’la yollarını ayıran Adanaspor’da  takımın başında Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın çıktı. Tribünlerde çok az sayıda taraftar karşılaşmayı izlerken takımın her gol  atışında “Yönetim İstifa”, “Bayram Akgül İstifa” diye tezahüratta bulundular. MAÇIN KAHRAMANI FERNANDES OLDU Karşılaşmaya atak başlayan taraf ev sahibi Adanaspor oldu. Rakip kaleyi daha sık yoklayan turuncu-beyazlılar, Bitexen Giresunspor’u kötü gününde yakalayarak affetmedi. İlk yarıda 3 gol birden atan Antenor Junior Fernandes Da Silva Viktoria hattrick yaparak maçın kahramanı oldu. Gol perdesi 9. Dakikada açıldı. Bu dakikada Giresunsporlu Talha, Joseph William Champness’i düşürünce orta hakem Reşat Onur Coşkunses tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Junior Fernandes kullandı ancak kaleci yerini erken terk ederek gole izin vermedi. VAR’a giden hakem Reşat Onur Coşkunses atışı tekrarlattı. Penaltı atışını yapan Fernandes bu kez topu ağlara göndererek Adranaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran turuncu-beyazlılar 28. Dakikada yine Fernandes’le golü buldu. Bu dakikada Ferhat’ın ortasını iyi değerlendiren Fernandes’in kafa vuruşuyla top filelere gitti: 2-0. Yine Fernandes. 35. Dakikada Hakkı’nın pasını iyi değerlendiren Fernandes düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin 3’üncü golünü kaydetti: 3-0. 42. dakikada Abdoulaye Dabo, serbest vuruştan gelen topa ceza sahası içinde gelişine vurarak kaleci Erhan’ı avladı ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. İlk yarıya 3 dakika eklendi. Ancak başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıda gol arayışını sürdüren konuk Bitexen Giresunspor’un daha atak oyun sergilediği görüldü. 52. dakikada Şahin Dik, sol kanattan getirdiği topla ceza sahasına kadar girerek kalecinin altından topu filelere gönderdi: 3-1. 54. dakikada aynı kanadı kullanan Merhan Kurt, topu filelere gönderse de hakem yine ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 55. dakikada, oyunda üstünlüğü tekrar eline alan Adanaspor’un dördüncü golü geldi. Altı pasta topla buluşan Hakkı Türker güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-1. Dk. 68 Sol taraftan ceza sahasına kadar giren Chapness güzel vurdu ancak kaleci Erhan aynı güzellikte topu kornere gönderdi. Dk. 88’de Adanaspor’da Batuhan Yılmaz ceza alanı önünde Emirhan’ı düşürünce hakem serbest vuruş kararı verdi. Vuruşu Faruk Can Genç yaptı. Top defansa çarparak kornere çıktı. Giresunsporlu oyuncular korner atışını kullanmak için hazırlanırken orta hakem Reşat Onur Coşkunses VAR’a gitti. Penaltı noktasını gösterdiğinde 90+1’i gösteriyordu. Penaltı atışını yapan Faruk topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi: 4-2. Karşılaşmaya +6 dakika eklendi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ev sahibi Adanaspor maçı 4-2 kazandı.
Trendyol TFF 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor, sahasında ağırladığı Bitexen Giresunspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti..

KAPLAN FARKA GİTTİ: 4-2

ARIN FARKI MI? 4-2

Hafta içinde Teknik Direktör Özhan Pulat’la yollarını ayıran Adanaspor’da  takımın başında Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın çıktı.

Tribünlerde çok az sayıda taraftar karşılaşmayı izlerken takımın her gol  atışında “Yönetim İstifa”, “Bayram Akgül İstifa” diye tezahüratta bulundular.

MAÇIN KAHRAMANI FERNANDES OLDU

Karşılaşmaya atak başlayan taraf ev sahibi Adana spor oldu. Rakip kaleyi daha sık yoklayan turuncu-beyazlılar, Bitexen Giresunspor’u kötü gününde yakalayarak affetmedi.

İlk yarıda 3 gol birden atan Antenor Junior Fernandes Da Silva Viktoria hattrick yaparak maçın kahramanı oldu.

Gol perdesi 9. Dakikada açıldı. Bu dakikada Giresunsporlu Talha, Joseph William Champness’i düşürünce orta hakem Reşat Onur Coşkunses tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Junior Fernandes kullandı ancak kaleci yerini erken terk ederek gole izin vermedi. VAR’a giden hakem Reşat Onur Coşkunses atışı tekrarlattı. Penaltı atışını yapan Fernandes bu kez topu ağlara göndererek Adranaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran turuncu-beyazlılar 28. Dakikada yine Fernandes’le golü buldu. Bu dakikada Ferhat’ın ortasını iyi değerlendiren Fernandes’in kafa vuruşuyla top filelere gitti: 2-0.

Yine Fernandes. 35. Dakikada Hakkı’nın pasını iyi değerlendiren Fernandes düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin 3’üncü golünü kaydetti: 3-0.

42. dakikada Abdoulaye Dabo, serbest vuruştan gelen topa ceza sahası içinde gelişine vurarak kaleci Erhan’ı avladı ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

İlk yarıya 3 dakika eklendi. Ancak başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda gol arayışını sürdüren konuk Bitexen Giresunspor’un daha atak oyun sergilediği görüldü.

52. dakikada Şahin Dik, sol kanattan getirdiği topla ceza sahasına kadar girerek kalecinin altından topu filelere gönderdi: 3-1.

54. dakikada aynı kanadı kullanan Merhan Kurt, topu filelere gönderse de hakem yine ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

55. dakikada, oyunda üstünlüğü tekrar eline alan Adanaspor’un dördüncü golü geldi. Altı pasta topla buluşan Hakkı Türker güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-1.

Dk. 68 Sol taraftan ceza sahasına kadar giren Chapness güzel vurdu ancak kaleci Erhan aynı güzellikte topu kornere gönderdi.

Dk. 88’de Adanaspor’da Batuhan Yılmaz ceza alanı önünde Emirhan’ı düşürünce hakem serbest vuruş kararı verdi. Vuruşu Faruk Can Genç yaptı. Top defansa çarparak kornere çıktı. Giresunsporlu oyuncular korner atışını kullanmak için hazırlanırken orta hakem Reşat Onur Coşkunses VAR’a gitti. Penaltı noktasını gösterdiğinde 90+1’i gösteriyordu. Penaltı atışını yapan Faruk topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi: 4-2.

Karşılaşmaya +6 dakika eklendi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca ev sahibi Adana spor maçı 4-2 kazandı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.