Kaplan galibiyete sevindi

SPOR 25.12.2023 - 11:50, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:50 2485+ kez okundu.
 

Kaplan galibiyete sevindi

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bandırma gibi bir takıma deplasmanda 3 gol atıp kazanmalarına sevindiklerini ifade etti.
İlk yarıda oynadıkları oyundan memnun olmadığını belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan, ikinci yarı iyi bir dönüş yaptıklarını belirterek, "İkinci yarı hem pozisyonlar bulduk hem de vermedik ve ikinci yarı kalecimizin kurtardığı penaltı maçın dönüş noktası oldu. Kazandığımız için mutluyuz, geçen hafta kötü bir maç oynadık ve kaybettik. Bandırma gibi bir takıma deplasmanda 3 gol atıp kazanmak bizim adımıza sevindirici bir durum" şeklinde konuşarak oyuncularını kutladı. Aslında iyi bir takım oduklarının altını çizen Kaplan, sezon başını iyi geçirmedikleri için fiziki olarak sıkıntılar yaşadıklarına vurgu yaptı. İkinci yarı daha iyi bir Adanaspor izleteceklerini kaydeden Kaplan, "Galibiyeti hem başkanımıza hem de taraftarlarımıza armağan ediyorum. Maçın ikinci yarısında mükemmel bir oyun oynayan oyuncu grubumun anlından öpüyorum, yürekten kutluyorum. Adanaspor olarak 19 puanla ilk yarıyı bitirdik, inşallah ikinci yarıda yapacağımız takviyelerle daha iyi bir takım izleteceğiz." diyerek taraftara mesaj yolladı.
Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bandırma gibi bir takıma deplasmanda 3 gol atıp kazanmalarına sevindiklerini ifade etti.

İlk yarıda oynadıkları oyundan memnun olmadığını belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan, ikinci yarı iyi bir dönüş yaptıklarını belirterek, "İkinci yarı hem pozisyonlar bulduk hem de vermedik ve ikinci yarı kalecimizin kurtardığı penaltı maçın dönüş noktası oldu. Kazandığımız için mutluyuz, geçen hafta kötü bir maç oynadık ve kaybettik. Bandırma gibi bir takıma deplasmanda 3 gol atıp kazanmak bizim adımıza sevindirici bir durum" şeklinde konuşarak oyuncularını kutladı.

Aslında iyi bir takım oduklarının altını çizen Kaplan, sezon başını iyi geçirmedikleri için fiziki olarak sıkıntılar yaşadıklarına vurgu yaptı. İkinci yarı daha iyi bir Adanaspor izleteceklerini kaydeden Kaplan, "Galibiyeti hem başkanımıza hem de taraftarlarımıza armağan ediyorum. Maçın ikinci yarısında mükemmel bir oyun oynayan oyuncu grubumun anlından öpüyorum, yürekten kutluyorum. Adanaspor olarak 19 puanla ilk yarıyı bitirdik, inşallah ikinci yarıda yapacağımız takviyelerle daha iyi bir takım izleteceğiz." diyerek taraftara mesaj yolladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.