Kaplan sıkı hazırlanıyor

SPOR 16.11.2023 - 10:02, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:02 3099+ kez okundu.
 

Kaplan sıkı hazırlanıyor

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Milli Maç arasını tesislerinde kamp yaparak değerlendiriyor.
Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde Çatalan Tesisleri’nde bir gün tek, bir gün çift idman yaparak arayı değerlendiren turuncu-beyazlı ekip, Bodrumspor maçına mutlak galibiyet için çıkacak. Verilen arada hazırlık maçı yapmayı düşünmediklerini belirten Kaplan tüm hesapları üst sıralara yükselmek için yapıyor. Kampın Pazar gününe kadar süreceğini belirten teknik adam Mustafa Kaplan, “Kamp boyunca çift tek, çift tek antrenman yapacağız. Hazırlık maçı oynamayı düşünmüyoruz. Çünkü, sezon başıymış gibi planlama yapmak istiyoruz. O yüzden kendi tesislerimizde yükleme yapacağız. Bodrum maçımız Cumartesi günü olduğu için burada çalışacağız. “ şeklinde konuşarak, hem fiziki hem de taktiksel çalışmalarının olduğuna değindi. Geçiş oyunuyla ilgili antrenman metotlarını uygulayacaklarının altını çizen Kaplan, “Savunmadaki duruşlarımız, orta sahadaki duruşlarımız, ikinci bölge savunması. Bütün çalışmaları Bodrum maçına kadar sürdüreceğiz. Çünkü, sezon başı kamp yapılmadığı için bazı oyuncularımızın eksikleri var. Onları tamamlayacağız. Metehan Altunbaş Ümit Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Yepi Yepi sakat olduğu için yok. Onun dışındaki herkes takımla birlikte çalışıyor” diye konuştu.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Milli Maç arasını tesislerinde kamp yaparak değerlendiriyor.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde Çatalan Tesisleri’nde bir gün tek, bir gün çift idman yaparak arayı değerlendiren turuncu-beyazlı ekip, Bodrumspor maçına mutlak galibiyet için çıkacak.

Verilen arada hazırlık maçı yapmayı düşünmediklerini belirten Kaplan tüm hesapları üst sıralara yükselmek için yapıyor. Kampın Pazar gününe kadar süreceğini belirten teknik adam Mustafa Kaplan, “Kamp boyunca çift tek, çift tek antrenman yapacağız. Hazırlık maçı oynamayı düşünmüyoruz. Çünkü, sezon başıymış gibi planlama yapmak istiyoruz. O yüzden kendi tesislerimizde yükleme yapacağız. Bodrum maçımız Cumartesi günü olduğu için burada çalışacağız. “ şeklinde konuşarak, hem fiziki hem de taktiksel çalışmalarının olduğuna değindi.


Geçiş oyunuyla ilgili antrenman metotlarını uygulayacaklarının altını çizen Kaplan, “Savunmadaki duruşlarımız, orta sahadaki duruşlarımız, ikinci bölge savunması. Bütün çalışmaları Bodrum maçına kadar sürdüreceğiz. Çünkü, sezon başı kamp yapılmadığı için bazı oyuncularımızın eksikleri var. Onları tamamlayacağız. Metehan Altunbaş Ümit Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Yepi Yepi sakat olduğu için yok. Onun dışındaki herkes takımla birlikte çalışıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.