Kaplan'da çöküş sürüyor: 1-4

SPOR 06.11.2023 - 14:11, Güncelleme: 06.11.2023 - 14:11 5375+ kez okundu.
 

Kaplan'da çöküş sürüyor: 1-4

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Eyüpspor'a konuk olan Adanaspor 4-1 mağlup olarak evine eli boş döndü.
Hafta içinde anlaştıkları Teknik Direktör Mustafa Kaplan'ın ilk maçında farklı mağlup olması, gidişatın değişmeyeceğinin sinyali olarak nitelendirildi. Adanaspor Yönetiminin sezon başından bu yana yaptığı transferlerden istediği sonucu alamaması, son olarak Teknik Direktör Mustafa Kaplan'la anlaşılarak 'kötü gidişe dur' denmek istemesi de bir sonuç vermeyeceğe benziyor. Karşılaşmanın 13. dakikasında Hakkı Türker'in sağ taraftan yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topa, penaltı noktası üzerinde Fernandes'in röveşatasında meşin yuvarlak kaleci Berke Özer'in solundan ağlarla buluştu: 1-0. Deplasman maçında lider karşısında öne geçmesine rağmen bunu koruyamayan Adanaspor, 19. dakikada Bruno'nun golüne engel olamadı. İlk yarının sonlarına doğru da Taşkın İlter'in kafa golüyle mağlup duruma düşen  turuncu-beyazlılar ilk yarı sonunda soyunma odasına 2-1 yenik girdi. İkinci yarıda da atak futbolunu sürdüren ev sahibi Eyüpspor oldu. 65. dakikada Ampem, ceza sahasına girip sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-1. 67. dakikada, Feyzi Yıldırım'ın Metehan Baltacı'ya yaptığı kusurlu hareket onrası hakem Kutluhan Bilgiç, verdiği sarı kart sonrası tavsiye üzerine VAR'a gitti. Kutluhan Bilgiç sarı kartı iptal ed erek direkt kırmızı kartla Feyzi Yıldırım'ı oyun dışında bıraktı. Bu dakikadan sonra oyuna 10 kişi devam eden Adanaspor defansı Ampem'in de golüne engel olamayınca karşılaşma 4-1 ev sahibi Eyüpspor'un lehine sonuçlandı. ARDA TURAN'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR Maçın ardından Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Adanaspor taraftarıyla fotoğraf çekildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan genç teknik direktör, "Futbolda her türlü sonuç var. Futbol sahada bizler, tribünde taraftarlarla güzel. Rakibimiz Adanaspor’un taraftarlarına centilmence tavırları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bugünü güzelleştirdiler, çok güzel örnek oldular. Allah yollarını açık etsin, sağ salim dönsünler." ifadelerini kullandı.
Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Eyüpspor'a konuk olan Adanaspor 4-1 mağlup olarak evine eli boş döndü.

Hafta içinde anlaştıkları Teknik Direktör Mustafa Kaplan'ın ilk maçında farklı mağlup olması, gidişatın değişmeyeceğinin sinyali olarak nitelendirildi.

Adanaspor Yönetiminin sezon başından bu yana yaptığı transferlerden istediği sonucu alamaması, son olarak Teknik Direktör Mustafa Kaplan'la anlaşılarak 'kötü gidişe dur' denmek istemesi de bir sonuç vermeyeceğe benziyor.
Karşılaşmanın 13. dakikasında Hakkı Türker'in sağ taraftan yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topa, penaltı noktası üzerinde Fernandes'in röveşatasında meşin yuvarlak kaleci Berke Özer'in solundan ağlarla buluştu: 1-0.
Deplasman maçında lider karşısında öne geçmesine rağmen bunu koruyamayan Adanaspor, 19. dakikada Bruno'nun golüne engel olamadı. İlk yarının sonlarına doğru da Taşkın İlter'in kafa golüyle mağlup duruma düşen  turuncu-beyazlılar ilk yarı sonunda soyunma odasına 2-1 yenik girdi.


İkinci yarıda da atak futbolunu sürdüren ev sahibi Eyüpspor oldu. 65. dakikada Ampem, ceza sahasına girip sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-1.
67. dakikada, Feyzi Yıldırım'ın Metehan Baltacı'ya yaptığı kusurlu hareket onrası hakem Kutluhan Bilgiç, verdiği sarı kart sonrası tavsiye üzerine VAR'a gitti. Kutluhan Bilgiç sarı kartı iptal ed erek direkt kırmızı kartla Feyzi Yıldırım'ı oyun dışında bıraktı.
Bu dakikadan sonra oyuna 10 kişi devam eden Adanaspor defansı Ampem'in de golüne engel olamayınca karşılaşma 4-1 ev sahibi Eyüpspor'un lehine sonuçlandı.

ARDA TURAN'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Maçın ardından Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Adanaspor taraftarıyla fotoğraf çekildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan genç teknik direktör, "Futbolda her türlü sonuç var. Futbol sahada bizler, tribünde taraftarlarla güzel. Rakibimiz Adanaspor’un taraftarlarına centilmence tavırları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bugünü güzelleştirdiler, çok güzel örnek oldular. Allah yollarını açık etsin, sağ salim dönsünler." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.