Kaplan’dan taraftara çağrı

SPOR 29.12.2023 - 10:13, Güncelleme: 29.12.2023 - 10:13 2598+ kez okundu.
 

Kaplan’dan taraftara çağrı

Trendyol 1. Lig’in 17. Haftasında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Bandırmaspor’u 3-2 mağlup eden Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan taraftara çağrıda bulundu.
Adanaspor’un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden Kaplan, “Taraftarımız formaya ve armaya sahip çıkmalıdır. Hep birlikte başarabiliriz” şeklinde konuşarak, kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Transfer ve ligdeki hedefler hakkında da konuşan Mustafa Kaplan, Altay mağlubiyetinden sonra alınan Bandırmaspor galibiyetinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Rakip Bandırmaspor’a VAR’dan 3 penaltı kararı verildiğini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Bence 2’si penaltı değildi. Bandırmaspor maçında Junior Fernandes’den yararlanamadık. İkinci yarıda 3-4-3 dizilişinde oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. İkinci yarıda iyi oynadık ve golleri bulduk. Şansta yanımızdaydı ama net pozisyonlar bulduk. Kazandık, mutluyuz” dedi. Ocak ayı tranfser dönemine de değinen Mustafa Kaplan, devre arasında 2-3 transfer yapacaklarını söyledi. Başkan Bayram Akgül ile bu konuda karar vereceklerini kaydeden Kaplan, “Bu sezon gerçekçi hedefimiz ilk olarak ateş hattından uzaklaşmak. Önümüze maç maç bakıyoruz, her maçımızı kazanmak istiyoruz. Mehmet Feyzi bizimle birlikte ayrılma gibi bir düşüncesi yok” şeklinde konuştu
Trendyol 1. Lig’in 17. Haftasında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Bandırmaspor’u 3-2 mağlup eden Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan taraftara çağrıda bulundu.

Adanaspor’un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden Kaplan, “Taraftarımız formaya ve armaya sahip çıkmalıdır. Hep birlikte başarabiliriz” şeklinde konuşarak, kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Transfer ve ligdeki hedefler hakkında da konuşan Mustafa Kaplan, Altay mağlubiyetinden sonra alınan Bandırmaspor galibiyetinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Rakip Bandırmaspor’a VAR’dan 3 penaltı kararı verildiğini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Bence 2’si penaltı değildi. Bandırmaspor maçında Junior Fernandes’den yararlanamadık. İkinci yarıda 3-4-3 dizilişinde oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. İkinci yarıda iyi oynadık ve golleri bulduk. Şansta yanımızdaydı ama net pozisyonlar bulduk. Kazandık, mutluyuz” dedi.
Ocak ayı tranfser dönemine de değinen Mustafa Kaplan, devre arasında 2-3 transfer yapacaklarını söyledi. Başkan Bayram Akgül ile bu konuda karar vereceklerini kaydeden Kaplan, “Bu sezon gerçekçi hedefimiz ilk olarak ateş hattından uzaklaşmak. Önümüze maç maç bakıyoruz, her maçımızı kazanmak istiyoruz. Mehmet Feyzi bizimle birlikte ayrılma gibi bir düşüncesi yok” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.