Kaplan'ın kupada rakibi Esenler Erokspor

SPOR 08.11.2023 - 11:24, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:24 3239+ kez okundu.
 

Kaplan'ın kupada rakibi Esenler Erokspor

Adanaspor, Ziraat Türkiye kupası 4. eleme turunda Esenler Erokspor'la eşleşti. Karşılaşma, Adana'da oynanacak
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.  Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ve Genel Sekreter Taner Senseven ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti. Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarına; 3. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü gereği müsabakalar seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak. BÜYÜKEKŞİ: "ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI, TÜRK FUTBOLUNDA ÇOK ÖZEL BİR YERE SAHİP" TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tören öncesi yaptığı açılış konuşmasında, "En alttan en üst lige, Türkiye'nin dört bir yanından 164 takımın mücadele etme şansı bulduğu; Türkiye'yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası her geçen yıl heyecanını ve seyir zevkini artırarak bir futbol şöleni olmayı sürdürüyor. 62 yıllık mazisiyle futbolumuzun en önemli markalarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu olmasının yanı sıra, takımlarımıza yaptığı katkı ve bireysel anlamda futbolculara kendilerini gösterme açısında çok önemli bir fırsat sunmasıyla da Türk futbolunda çok özel bir yere sahip." ifadelerini kullandı CAN: "İNŞALLAH GÜZEL KARŞILAŞMALAR İZLERİZ" TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ise, kura çekiminin ardından yaptığı konuşmada, "Öncelikle 56 takımımıza da başarılar diliyorum. İnşallah gönüllerine göre olsun, fair play ruhunun ön planda olduğu, tüm tribünlerin dolu olduğu güzel karşılaşmalar izleriz. İnşallah bir dahaki turda da hep beraber oluruz, geldiğiniz için çok teşekkürler hepinize." ifadelerine yer verdi. Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 2. LİG'DE LİDER Turuncu-Beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi olan Esenler Erokspor, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele ediyor. Oynadığı 11 karşılaşmanın 9'unu kazanan, 2'sinde mağlup olan Esenler Erokspor 27 puanla lider durumda.
Adanaspor, Ziraat Türkiye kupası 4. eleme turunda Esenler Erokspor'la eşleşti. Karşılaşma, Adana'da oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 

Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ve Genel Sekreter Taner Senseven ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.
TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarına; 3. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü gereği müsabakalar seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak.


BÜYÜKEKŞİ: "ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI, TÜRK FUTBOLUNDA ÇOK ÖZEL BİR YERE SAHİP"
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tören öncesi yaptığı açılış konuşmasında, "En alttan en üst lige, Türkiye'nin dört bir yanından 164 takımın mücadele etme şansı bulduğu; Türkiye'yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası her geçen yıl heyecanını ve seyir zevkini artırarak bir futbol şöleni olmayı sürdürüyor. 62 yıllık mazisiyle futbolumuzun en önemli markalarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu olmasının yanı sıra, takımlarımıza yaptığı katkı ve bireysel anlamda futbolculara kendilerini gösterme açısında çok önemli bir fırsat sunmasıyla da Türk futbolunda çok özel bir yere sahip." ifadelerini kullandı
CAN: "İNŞALLAH GÜZEL KARŞILAŞMALAR İZLERİZ"
TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ise, kura çekiminin ardından yaptığı konuşmada, "Öncelikle 56 takımımıza da başarılar diliyorum. İnşallah gönüllerine göre olsun, fair play ruhunun ön planda olduğu, tüm tribünlerin dolu olduğu güzel karşılaşmalar izleriz. İnşallah bir dahaki turda da hep beraber oluruz, geldiğiniz için çok teşekkürler hepinize." ifadelerine yer verdi.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
2. LİG'DE LİDER
Turuncu-Beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi olan Esenler Erokspor, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele ediyor. Oynadığı 11 karşılaşmanın 9'unu kazanan, 2'sinde mağlup olan Esenler Erokspor 27 puanla lider durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.