KAVLAK: “KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

SPOR 25.09.2023 - 13:10, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:10 3349+ kez okundu.
 

KAVLAK: “KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, Erzurumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, uzun süredir kaybeden takım olduklarını belirterek, “Oyunumuzda olumlu taraflar oldu. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı.
 Bugün de geçen haftayı çok iyi geçiren Erzurumspor’a karşı oynadık. Disiplinli oynadık. Nispeten iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi. Daha önce de son dakikalarda puanlar aldıklarını hatırlatan Kavlak, “Önemli puanlar. Ligin başı fakat çok uzun süren mağlubiyetler serisinden dolayı kazanmak gerçekten çok önemliydi. Mutluyuz. Herkes çok mutlu. Zaten takımın içinde çok iyi bir hava var. Umarım daha iyi şekilde devam ederiz” şeklinde konuştu. Karşılaşmanın son çeyreğinde peş peşe yaptığı değişikliklerin kazanmak için olduğuna vurgu yapan Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, “Kazanmak istiyorduk ve kazanmak için oynadık. Değişiklikleri biraz incelerseniz kazanmak için olduğunu görürsünüz. Fakat tabii riskli böyle mesela geçen hafta gerideyken çift santrafora dönmüştük. Yani oyunda anormal değişiklik yapacak şekilde değil ama kazanmak için öndeki oyunculardan değişiklikler yaptık. Bu da sonucu getirdi” diyerek, taraftara da mesajlar verdi. Erzurumspor maçını izlemeye gelen taraftar sayısının azlığına da değinen Kavlak, “Seyircimiz her zaman arkamızda olsa biz daha güçlü oluruz. Ama Türkiye’de biliyorsunuz sonuç almak gerekiyor. Sonuç almayınca ilgi de azalıyor. Umarım bu maçtan sonra hissederek oynarız. Bu galibiyetten sonra mutlaka bir artış olacaktır ama ne kadar olacağından çok emin değilim” şeklinde konuşarak, göreceklerini ifade etti.  
Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, Erzurumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, uzun süredir kaybeden takım olduklarını belirterek, “Oyunumuzda olumlu taraflar oldu. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı.

 Bugün de geçen haftayı çok iyi geçiren Erzurumspor’a karşı oynadık. Disiplinli oynadık. Nispeten iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Daha önce de son dakikalarda puanlar aldıklarını hatırlatan Kavlak, “Önemli puanlar. Ligin başı fakat çok uzun süren mağlubiyetler serisinden dolayı kazanmak gerçekten çok önemliydi. Mutluyuz. Herkes çok mutlu. Zaten takımın içinde çok iyi bir hava var. Umarım daha iyi şekilde devam ederiz” şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın son çeyreğinde peş peşe yaptığı değişikliklerin kazanmak için olduğuna vurgu yapan Adana spor Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, “Kazanmak istiyorduk ve kazanmak için oynadık. Değişiklikleri biraz incelerseniz kazanmak için olduğunu görürsünüz. Fakat tabii riskli böyle mesela geçen hafta gerideyken çift santrafora dönmüştük. Yani oyunda anormal değişiklik yapacak şekilde değil ama kazanmak için öndeki oyunculardan değişiklikler yaptık. Bu da sonucu getirdi” diyerek, taraftara da mesajlar verdi.

Erzurum spor maçını izlemeye gelen taraftar sayısının azlığına da değinen Kavlak, “Seyircimiz her zaman arkamızda olsa biz daha güçlü oluruz. Ama Türkiye’de biliyorsunuz sonuç almak gerekiyor. Sonuç almayınca ilgi de azalıyor. Umarım bu maçtan sonra hissederek oynarız. Bu galibiyetten sonra mutlaka bir artış olacaktır ama ne kadar olacağından çok emin değilim” şeklinde konuşarak, göreceklerini ifade etti.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.