KAZADA ŞOK EDEN DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

GÜNDEM 22.04.2024 - 16:32, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:32 1241 kez okundu.
 

KAZADA ŞOK EDEN DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Korkunç Kaza! Uçurumdan Düşen Minibüs Alev Aldı: 4 Kişi Öldü
Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, sabaha karşı kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Olayın detayları ise dehşete düşürdü. Gildirli Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 34 FF 6095 plakalı minibüs, tarım işçilerini taşırken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma düştü. Minibüs, düşüşün ardından alev alarak yanmaya başladı, bu durum çevrede büyük bir panik yarattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak maalesef 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 18 kişi ise hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak, yaralılardan biri daha sonra hayatını kaybederek ölü sayısını 4'e çıkardı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, yaralıların durumları da yakından takip ediliyor. DİKKAT ÇEKEN İFADELER  Kazayı görenlerin anlattıkları ise dehşete düşürdü. Minibüsün yakıtının bittiği ve ardından bir kişinin yakıt takviyesi yaptığı belirtilirken, sürücünün vitesin boşta olduğu halde fren yaparak inmeye çalıştığı ifade edildi. Görgü tanıkları, minibüsteki yangının lastik kısmından çıktığını ve şoförün dinlememesi sonucu trajedinin yaşandığını aktardı. Kazanın yaşandığı bölgede daha önce de benzer kazaların meydana geldiği ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulanırken, kazadan geriye sadece eşyaların kaldığı görüldü. Minibüsün demir yığınına dönmesi ve işçilerin yanlarına aldıkları eşyaların kaza yerinde bulunması, olayın yürekleri dağlayan yönlerinden sadece biri. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını ve ölenlerin cenazelerinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldüğünü belirtti. Ayrıca, yaralıların tedavisi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma da devam ediyor.
Korkunç Kaza! Uçurumdan Düşen Minibüs Alev Aldı: 4 Kişi Öldü

Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, sabaha karşı kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Olayın detayları ise dehşete düşürdü. Gildirli Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 34 FF 6095 plakalı minibüs, tarım işçilerini taşırken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma düştü. Minibüs, düşüşün ardından alev alarak yanmaya başladı, bu durum çevrede büyük bir panik yarattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak maalesef 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 18 kişi ise hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak, yaralılardan biri daha sonra hayatını kaybederek ölü sayısını 4'e çıkardı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, yaralıların durumları da yakından takip ediliyor.


DİKKAT ÇEKEN İFADELER 

Kazayı görenlerin anlattıkları ise dehşete düşürdü. Minibüsün yakıtının bittiği ve ardından bir kişinin yakıt takviyesi yaptığı belirtilirken, sürücünün vitesin boşta olduğu halde fren yaparak inmeye çalıştığı ifade edildi. Görgü tanıkları, minibüsteki yangının lastik kısmından çıktığını ve şoförün dinlememesi sonucu trajedinin yaşandığını aktardı. Kazanın yaşandığı bölgede daha önce de benzer kazaların meydana geldiği ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulanırken, kazadan geriye sadece eşyaların kaldığı görüldü. Minibüsün demir yığınına dönmesi ve işçilerin yanlarına aldıkları eşyaların kaza yerinde bulunması, olayın yürekleri dağlayan yönlerinden sadece biri. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını ve ölenlerin cenazelerinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldüğünü belirtti. Ayrıca, yaralıların tedavisi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.