"KİMSE MEMURLAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASIN"

GÜNDEM 08.04.2024 - 10:15, Güncelleme: 08.04.2024 - 10:15 749+ kez okundu.
 

"KİMSE MEMURLAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASIN"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Zam Açıklamalarına Memur-Sen ve Sağlık-Sen'den Tepki Geldi
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in seçim sonuçlarını değerlendirirken memurlara ve emeklilere yapılan zam açıklamalarına ilişkin sözleri, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu'nun sert tepkisine neden oldu. Nennioğlu, Maliye Bakanı'nın memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiğini ve zamların yarattığı sıkıntıları fark etmediğini belirtti. Nennioğlu, yaptığı açıklamada, "Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiği ve zamların yarattığı sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, memurların emekli ikramiyesiyle dahi ev alamayacak durumda olduğunu ve birçoğunun araç bile alamayacak ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu vurguladı. "MEMURLARIN EKONOMİK SIKINTILARI GÖZ ARDI EDİLİYOR" Seçim sonuçlarının memurların sırtına yüklenmesinin mantıklı olmadığını düşünen Nennioğlu, memurların toplumun temel taşlarından biri olduğunu ve refahlarının korunması ve artırılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inandıklarını belirtti. Maliye Bakanı ve hükümetin, memurların durumunu daha dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurması ve adaletli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, siyasetin memurlar üzerinden yapılmaması gerektiğini dile getirdi. Nennioğlu, son olarak, "Kimse Memurlar üzerinden siyaset yapmasın. Herkes kendi işini yapsın" diyerek, meseleye siyasi bir bakış açısı getirilmesine karşı çıktı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Zam Açıklamalarına Memur-Sen ve Sağlık-Sen'den Tepki Geldi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in seçim sonuçlarını değerlendirirken memurlara ve emeklilere yapılan zam açıklamalarına ilişkin sözleri, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu'nun sert tepkisine neden oldu. Nennioğlu, Maliye Bakanı'nın memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiğini ve zamların yarattığı sıkıntıları fark etmediğini belirtti. Nennioğlu, yaptığı açıklamada, "Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiği ve zamların yarattığı sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, memurların emekli ikramiyesiyle dahi ev alamayacak durumda olduğunu ve birçoğunun araç bile alamayacak ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu vurguladı.

"MEMURLARIN EKONOMİK SIKINTILARI GÖZ ARDI EDİLİYOR"

Seçim sonuçlarının memurların sırtına yüklenmesinin mantıklı olmadığını düşünen Nennioğlu, memurların toplumun temel taşlarından biri olduğunu ve refahlarının korunması ve artırılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inandıklarını belirtti. Maliye Bakanı ve hükümetin, memurların durumunu daha dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurması ve adaletli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, siyasetin memurlar üzerinden yapılmaması gerektiğini dile getirdi. Nennioğlu, son olarak, "Kimse Memurlar üzerinden siyaset yapmasın. Herkes kendi işini yapsın" diyerek, meseleye siyasi bir bakış açısı getirilmesine karşı çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.