Kluivert: Artık kupa ve lige odaklanacağız

SPOR 01.09.2023 - 10:17, Güncelleme: 01.09.2023 - 10:17 4391+ kez okundu.
 

Kluivert: Artık kupa ve lige odaklanacağız

Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, KRC Genk maçının ardından yaptığı açıklamada, kaybetmenin acı bir tat bırakabildiğine değindi.
 Takımın sonuna kadar mücadele verdiğinin altını çizen Kluivert, “Sonunda penaltılarda yenilmek acı bir tat bırakıyor. Artık hem Türkiye ligine hem de Türkiye Kupası’na odaklanacağız” diye konuştu. Mavi-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Belçika ekibi Genk’e penaltılarda 5-6 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, karşılaşmanın çok fantastik geçtiğini söyledi. Sonuçtan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Kluivert, “Maçın ilk 30 dakikasını domine eden taraf bizdik ve golü de bulduk. Hem seyirciler için çok güzel oldu, hem de git gelli bir maç oldu. Kaybetmek acı bir tat bırakabiliyor ama şunu da söylemek lazım, takımımız sonuna kadar mücadele etti. Sonunda penaltılarda yenilmek acı bir tat bırakıyor. Artık hem Türkiye ligine hem de Türkiye Kupası’na odaklanacağız” şeklinde konuşarak bir sonraki maçları Hatayspor maçına odaklanarak, bütün enerjilerini toplayıp bu maça çıkacaklarını söyledi. Hatayspor maçı sonrası da verilecek arayı da iyi değerlendireceklerini belirten Kluivert, “Aradan sonra en iyi şekilde devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Nani ve Dorukhan’ı beklenmeyen sakatlıklar yüzünden oyuna alamadığını kaydeden Teknik Direktör Patrick Kluivert, bugüne kadar her iki ismi bütün maçlarda kullandıklarını hatırlattı. Genk maçı için artı seçeneklerini kullanmayı tercih ettiğini ifade eden Kluivert, “Beklediğimizin dışında sakatlıklar oluşunca mecburen iki değişiklik yaptık. Hem kalecimiz hem de Semih’i değiştirdik. Bu değişiklikleri yapmasaydık o diğer değişiklikleri yapabilirdik. Kadro yapılanmasında değişiklik olup olmayacağını zaman gösterecek” dedi. Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken ise Adana Demirspor’u tebrik ederek sıcak havanın herkesi etkilediğini, galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, KRC Genk maçının ardından yaptığı açıklamada, kaybetmenin acı bir tat bırakabildiğine değindi.

 Takımın sonuna kadar mücadele verdiğinin altını çizen Kluivert, “Sonunda penaltılarda yenilmek acı bir tat bırakıyor. Artık hem Türkiye ligine hem de Türkiye Kupası’na odaklanacağız” diye konuştu.

Mavi-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Belçika ekibi Genk’e penaltılarda 5-6 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, karşılaşmanın çok fantastik geçtiğini söyledi. Sonuçtan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Kluivert, “Maçın ilk 30 dakikasını domine eden taraf bizdik ve golü de bulduk. Hem seyirciler için çok güzel oldu, hem de git gelli bir maç oldu. Kaybetmek acı bir tat bırakabiliyor ama şunu da söylemek lazım, takımımız sonuna kadar mücadele etti. Sonunda penaltılarda yenilmek acı bir tat bırakıyor. Artık hem Türkiye ligine hem de Türkiye Kupası’na odaklanacağız” şeklinde konuşarak bir sonraki maçları Hatayspor maçına odaklanarak, bütün enerjilerini toplayıp bu maça çıkacaklarını söyledi. Hatayspor maçı sonrası da verilecek arayı da iyi değerlendireceklerini belirten Kluivert, “Aradan sonra en iyi şekilde devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
Nani ve Dorukhan’ı beklenmeyen sakatlıklar yüzünden oyuna alamadığını kaydeden Teknik Direktör Patrick Kluivert, bugüne kadar her iki ismi bütün maçlarda kullandıklarını hatırlattı. Genk maçı için artı seçeneklerini kullanmayı tercih ettiğini ifade eden Kluivert, “Beklediğimizin dışında sakatlıklar oluşunca mecburen iki değişiklik yaptık. Hem kalecimiz hem de Semih’i değiştirdik. Bu değişiklikleri yapmasaydık o diğer değişiklikleri yapabilirdik. Kadro yapılanmasında değişiklik olup olmayacağını zaman gösterecek” dedi.
Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken ise Adana Demirspor’u tebrik ederek sıcak havanın herkesi etkilediğini, galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.