Kültür Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapacak

EĞİTİM 03.02.2024 - 14:10, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:10 3579+ kez okundu.
 

Kültür Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeline yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevde yükselme yazılı sınavı yapılacak
. 11 Şubat’ta yapılacak Görevde Yükselme Sınavı için başvuruları Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın HİTİT sisteminde “uygun” olarak görülen personelin Sınav Giriş Belgelerinin https://basvuru.meb.gov.tr  adresinde 2 Şubat’tan itibaren yayına açıldığı bildirildi. Bakanlığın web sitesindeki duyuruda, sınava katılacak olanlar, personel e-devlet bilgileri ile giriş yaparak Sınav Giriş Belgelerinin çıktısını alabilecekler. Duyuruda, “Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır” denildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı personeline yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevde yükselme yazılı sınavı yapılacak

. 11 Şubat’ta yapılacak Görevde Yükselme Sınavı için başvuruları Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın HİTİT sisteminde “uygun” olarak görülen personelin Sınav Giriş Belgelerinin https://basvuru.meb.gov.tr  adresinde 2 Şubat’tan itibaren yayına açıldığı bildirildi. Bakanlığın web sitesindeki duyuruda, sınava katılacak olanlar, personel e-devlet bilgileri ile giriş yaparak Sınav Giriş Belgelerinin çıktısını alabilecekler.

Duyuruda, “Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır” denildi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.