KUTLU: BİREYSEL HATAYLA YENİLDİK

SPOR 25.09.2023 - 13:13, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:13 3506+ kez okundu.
 

KUTLU: BİREYSEL HATAYLA YENİLDİK

Karşılaşma sonrası Adanaspor maçını değerlendiren Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Bir pozisyonda yaptığımız bir bireysel hatayla yenildik” dedi.
“Ya futbol böyle bir oyun” şeklinde sözlerine başlayan Kutlu, maçın tamamına bakıldığında oyuna hükmeden, rakibine tek gol pozisyonu vermeyip, en az 2-3 tane net gol pozisyonuna giren takım olduklarını iddia etti. Futbolun bireysel hataya açık bir oyun olduğunun altını çizen Teknik Direktör Kutlu, “Maçın son frikiğini biz kullanırken dönen top, hani top da auta çıksa maçın biteceği bir pozisyonda yaptığımız bir bireysel hatayla yenildik. Ama oyun geneline bakınca aslında gerçekten istediklerini sahaya yansıtan, rakibine şut imkanı bile tanımayan, gol pozisyonu vermeyen, gol pozisyonuna giren, topa daha çok sahip olan bir Erzurumspor vardı. Tabii ki üzüldük. Bu oyunumuzu, bu inancımızı sürdürdüğümüz takdirde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” şeklinde konuşarak Adanaspor’u tebrik etti.  
Karşılaşma sonrası Adanaspor maçını değerlendiren Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Bir pozisyonda yaptığımız bir bireysel hatayla yenildik” dedi.

“Ya futbol böyle bir oyun” şeklinde sözlerine başlayan Kutlu, maçın tamamına bakıldığında oyuna hükmeden, rakibine tek gol pozisyonu vermeyip, en az 2-3 tane net gol pozisyonuna giren takım olduklarını iddia etti.

Futbolun bireysel hataya açık bir oyun olduğunun altını çizen Teknik Direktör Kutlu, “Maçın son frikiğini biz kullanırken dönen top, hani top da auta çıksa maçın biteceği bir pozisyonda yaptığımız bir bireysel hatayla yenildik. Ama oyun geneline bakınca aslında gerçekten istediklerini sahaya yansıtan, rakibine şut imkanı bile tanımayan, gol pozisyonu vermeyen, gol pozisyonuna giren, topa daha çok sahip olan bir Erzurum spor vardı. Tabii ki üzüldük. Bu oyunumuzu, bu inancımızı sürdürdüğümüz takdirde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” şeklinde konuşarak Adanaspor’u tebrik etti.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.