MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİNE BAŞKAN OYA TEKİN DUYARSIZ KALMADI

GÜNDEM 15.04.2024 - 11:58, Güncelleme: 15.04.2024 - 15:34 1362 kez okundu.
 

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİNE BAŞKAN OYA TEKİN DUYARSIZ KALMADI

Toplumun Taleplerine Kulak Veren Başkan Oya Tekin'in Seyhan'da Değişimi Başlatan Kararlı Adımları
HALKIN TALEPLERİNİ ÇÖZÜME ULAŞTIRIYOR Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, göreve başlar başlamaz mahallelerin sorunlarını tespit edip çözüm için hızlı adımlar atmaya başladı. Son olarak Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği yol sorununu yerinde inceleyen Başkan Tekin, mahalle sakinleriyle yakın temas içinde olmayı sürdürüyor. Başkan Tekin'in liderliğinde Seyhan Belediyesi, halkın taleplerini dinleyip çözüme kavuşturma noktasında örnek bir performans sergiliyor. Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin yoğun talepleri üzerine harekete geçen Başkan Tekin, ilgili birimlere gerekli talimatları vererek sorunun çözümü için çalışmalara hemen başladı. "Belediye meclis üyemiz ve mahalle muhtarımızla sorunları tespit ederek çalışmaların başlanması ve bir an önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüğümüze gerekli talimatları verdik." diyen Başkan Tekin, halkın taleplerinin kendileri için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi. "SEYHAN'I GÜZELLEŞTİRMEK ADINA ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ"   Başkan Tekin'in kararlı ve etkili liderliği, Seyhan'ın yaşanabilir bir yer haline gelmesi adına umut veriyor. Konuyla ilgili açıklamalarında Başkan Tekin, "Seyhan'ı daha güzel bir hale getirmek adına büyük bir özveriyle çalışacağız. Mahallelerimizdeki sorunların bizlere bildirilmesi durumunda gerekli hassasiyeti gösterip sorunun ortadan kalkması adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyorum." şeklinde konuştu. Seyhanlıların sorunlarını dinleyip çözüm için hızla harekete geçen Başkan Tekin, vatandaşların endişe etmemesi gerektiğini ve her geçen gün eksikliklerin giderileceğini belirtti. Seyhan'ın geleceği için kararlı adımlar atan Başkan Tekin'in önderliğinde, ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için umut dolu bir yol haritası çiziliyor.
Toplumun Taleplerine Kulak Veren Başkan Oya Tekin'in Seyhan'da Değişimi Başlatan Kararlı Adımları

HALKIN TALEPLERİNİ ÇÖZÜME ULAŞTIRIYOR

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, göreve başlar başlamaz mahallelerin sorunlarını tespit edip çözüm için hızlı adımlar atmaya başladı. Son olarak Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği yol sorununu yerinde inceleyen Başkan Tekin, mahalle sakinleriyle yakın temas içinde olmayı sürdürüyor. Başkan Tekin'in liderliğinde Seyhan Belediyesi, halkın taleplerini dinleyip çözüme kavuşturma noktasında örnek bir performans sergiliyor. Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin yoğun talepleri üzerine harekete geçen Başkan Tekin, ilgili birimlere gerekli talimatları vererek sorunun çözümü için çalışmalara hemen başladı. "Belediye meclis üyemiz ve mahalle muhtarımızla sorunları tespit ederek çalışmaların başlanması ve bir an önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüğümüze gerekli talimatları verdik." diyen Başkan Tekin, halkın taleplerinin kendileri için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.


"SEYHAN'I GÜZELLEŞTİRMEK ADINA ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ"
 

Başkan Tekin'in kararlı ve etkili liderliği, Seyhan'ın yaşanabilir bir yer haline gelmesi adına umut veriyor. Konuyla ilgili açıklamalarında Başkan Tekin, "Seyhan'ı daha güzel bir hale getirmek adına büyük bir özveriyle çalışacağız. Mahallelerimizdeki sorunların bizlere bildirilmesi durumunda gerekli hassasiyeti gösterip sorunun ortadan kalkması adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyorum." şeklinde konuştu. Seyhanlıların sorunlarını dinleyip çözüm için hızla harekete geçen Başkan Tekin, vatandaşların endişe etmemesi gerektiğini ve her geçen gün eksikliklerin giderileceğini belirtti. Seyhan'ın geleceği için kararlı adımlar atan Başkan Tekin'in önderliğinde, ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için umut dolu bir yol haritası çiziliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.