MASKESİZE CEZA!

GÜNDEM 12.10.2020 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1864+ kez okundu.
 

MASKESİZE CEZA!

Jandarma ekipleri, Ceyhan ve Kozan’da koronavirüs denetimine çıktı.
  Adana’nın Ceyhan ve Kozan ilçelerinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında maskesiz gezdikleri ileri sürülen 4 kişiye 3 bin 600 lira ceza kesildi.  3 GÜNLÜK UYGULAMA YAPTILAR Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş, terör ve kaçakçılık olayları,  aranan şahısların yakalanması ve koranavirüs salgınının önlenmesine yönelik tedbirlerle ilgili 2 ile 4 Ekim tarihleri arasında Ceyhan ve Kozan ilçe jandarma komutanlıkları sorumluluk alanında, yol kontrol ve araması ile huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.  4 KİŞİYE 3 BİN 600 LİRA  Jandarma ekipleri, bu uygulamalar sırasında bin 44 kişi ile 458 aracı kontrol etti. Ekipler, aranan 3 kişiyi yakaladı, 4 kişiye ise maske takmadıkları gerekçesiyle 3 bin 600 lira para cezası kesti. Jandarma ekipleri, çeşitli trafik suçlarından ise 28 araç sürücüsüne toplamda 15 bin 399 lira cezai işlem uyguladı, 11 araç trafikten men edildi.  ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KOYUNLARI TELEF ETTİ Bu arada, Yumurtalık ilçesi Deveciuşağı mahallesi yolu üzerinde, 5 koyunun telef olmasına yol açan kazaya karışan otomobil sürücüsü A.S., jandarma ekipleri tarafında yakalandı. Ekipler, gözaltına alınan araç sürücüsünün aşırı alkollü olduğunu tespit etti. Jandarma Trafik ekipleri, araç sürücüsünün ehliyetine 6 ay süreyle de el koydu, 7 bin 707 lira de ceza kesti.
Jandarma ekipleri, Ceyhan ve Kozan’da koronavirüs denetimine çıktı.

 

Adana’nın Ceyhan ve Kozan ilçelerinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında maskesiz gezdikleri ileri sürülen 4 kişiye 3 bin 600 lira ceza kesildi. 
3 GÜNLÜK UYGULAMA YAPTILAR
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş, terör ve kaçakçılık olayları,  aranan şahısların yakalanması ve koranavirüs salgınının önlenmesine yönelik tedbirlerle ilgili 2 ile 4 Ekim tarihleri arasında Ceyhan ve Kozan ilçe jandarma komutanlıkları sorumluluk alanında, yol kontrol ve araması ile huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. 
4 KİŞİYE 3 BİN 600 LİRA 
Jandarma ekipleri, bu uygulamalar sırasında bin 44 kişi ile 458 aracı kontrol etti. Ekipler, aranan 3 kişiyi yakaladı, 4 kişiye ise maske takmadıkları gerekçesiyle 3 bin 600 lira para cezası kesti. Jandarma ekipleri, çeşitli trafik suçlarından ise 28 araç sürücüsüne toplamda 15 bin 399 lira cezai işlem uyguladı, 11 araç trafikten men edildi. 
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KOYUNLARI TELEF ETTİ
Bu arada, Yumurtalık ilçesi Deveciuşağı mahallesi yolu üzerinde, 5 koyunun telef olmasına yol açan kazaya karışan otomobil sürücüsü A.S., jandarma ekipleri tarafında yakalandı. Ekipler, gözaltına alınan araç sürücüsünün aşırı alkollü olduğunu tespit etti. Jandarma Trafik ekipleri, araç sürücüsünün ehliyetine 6 ay süreyle de el koydu, 7 bin 707 lira de ceza kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.