NACAR'A FİDAN' DAN TAM DESTEK

GÜNDEM 26.03.2024 - 15:50, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:50 1670+ kez okundu.
 

NACAR'A FİDAN' DAN TAM DESTEK

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhur İttifakı Adayını Desteklemek İçin Adana'da İftar Buluşmasında
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Adana’yı ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı adaylarını desteklemek için Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'da Adana'ya geldi.  Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Halil Nacar'ın organize ettiği iftar buluşmasında, Fidan, Adana'nın nabzını tutacak. Yıllarca Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başında bulunan ve yeni kabinede Dışişleri Bakanı olarak atanan Hakan Fidan, Adana'da Cumhur İttifakı adayını desteklemek üzere şehre geldi.  FİDAN YÜREĞİRLİLERLE İFTARDA BULUŞTU Dün Akıncılar Semt Pazarı'nda düzenlenen iftar buluşmasına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adanalılarla bir araya gelerek, Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar'ın yanında oldu. Dr. Halil Nacar, ise dün sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, Adanalı hemşehrilerini iftar yemeğine davet ederek, "Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz iftarda sizlerle bir araya gelmek bizi mutlu edecektir." şeklinde ifadeler kullandı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhur İttifakı Adayını Desteklemek İçin Adana'da İftar Buluşmasında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Adana’yı ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı adaylarını desteklemek için Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'da Adana'ya geldi.  Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Halil Nacar'ın organize ettiği iftar buluşmasında, Fidan, Adana'nın nabzını tutacak. Yıllarca Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başında bulunan ve yeni kabinede Dışişleri Bakanı olarak atanan Hakan Fidan, Adana'da Cumhur İttifakı adayını desteklemek üzere şehre geldi. 

FİDAN YÜREĞİRLİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Dün Akıncılar Semt Pazarı'nda düzenlenen iftar buluşmasına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adanalılarla bir araya gelerek, Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar'ın yanında oldu. Dr. Halil Nacar, ise dün sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, Adanalı hemşehrilerini iftar yemeğine davet ederek, "Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz iftarda sizlerle bir araya gelmek bizi mutlu edecektir." şeklinde ifadeler kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.