"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM SARIÇAM'IN YILI OLACAK"

GÜNDEM 30.04.2024 - 16:13, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:21 2474 kez okundu.
 

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM SARIÇAM'IN YILI OLACAK"

Sarıçam'a Yeniden Hizmet Yolunda Büyük Adımlar: Başkan Bilal Uludağ "Ustalık Dönemine Hazırım"
"SARIÇAM'A HİZMET ODAKLI ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR" Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve başlamasının ardından Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve Yazı İşleri Kadrosu tarafından "Hayırlı olsun" ziyaretiyle karşılandı. Sarıçam'ın nabzını tutan gazeteciler, Uludağ'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Gazetecilerin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Başkan Uludağ, Sarıçam'a hizmet etmekten duyduğu gururu dile getirdi. Yeniden göreve başladığı süre zarfında gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri değerlendiren Uludağ, Sarıçam'a daha fazla hizmet odaklı çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Başkan Uludağ, önümüzdeki günlerde Adana'nın ilk ve tek Akıllı Kütüphanesi'nin Sarıçam'a kazandırılacağını müjdeledi.   "SARIÇAM'IN HER MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"   Başkan Uludağ konuşmasında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde çeşitli spor projelerinin hayata geçirileceğini de belirtti. Sarıçam'ın her mahallesine eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Başkan Uludağ: "Sarıçam için çalışmaya devam edeceğiz. Bu dönemde değişim başlıyor ve önümüzdeki dönemin Sarıçam'ın yılı olacağını söz veriyorum" dedi. Ayrıca, Uludağ, Adana'da yerel yönetimler bazında son yılların en önemli projesinin Sarıçam'da hayata geçirileceğini belirterek, detayları şimdilik paylaşmamakla birlikte projenin ilçenin ve Adana'nın kaderini kökten etkileyeceğini ve ekonomiye canlılık katacağını açıkladı. Yakın bir tarihte projenin ayrıntılarının kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.
Sarıçam'a Yeniden Hizmet Yolunda Büyük Adımlar: Başkan Bilal Uludağ "Ustalık Dönemine Hazırım"

"SARIÇAM'A HİZMET ODAKLI ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR"

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve başlamasının ardından Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ve Yazı İşleri Kadrosu tarafından "Hayırlı olsun" ziyaretiyle karşılandı. Sarıçam'ın nabzını tutan gazeteciler, Uludağ'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Gazetecilerin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Başkan Uludağ, Sarıçam'a hizmet etmekten duyduğu gururu dile getirdi. Yeniden göreve başladığı süre zarfında gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri değerlendiren Uludağ, Sarıçam'a daha fazla hizmet odaklı çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Başkan Uludağ, önümüzdeki günlerde Adana'nın ilk ve tek Akıllı Kütüphanesi'nin Sarıçam'a kazandırılacağını müjdeledi. 

 "SARIÇAM'IN HER MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"
 

Başkan Uludağ konuşmasında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde çeşitli spor projelerinin hayata geçirileceğini de belirtti. Sarıçam'ın her mahallesine eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Başkan Uludağ: "Sarıçam için çalışmaya devam edeceğiz. Bu dönemde değişim başlıyor ve önümüzdeki dönemin Sarıçam'ın yılı olacağını söz veriyorum" dedi. Ayrıca, Uludağ, Adana'da yerel yönetimler bazında son yılların en önemli projesinin Sarıçam'da hayata geçirileceğini belirterek, detayları şimdilik paylaşmamakla birlikte projenin ilçenin ve Adana'nın kaderini kökten etkileyeceğini ve ekonomiye canlılık katacağını açıkladı. Yakın bir tarihte projenin ayrıntılarının kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.