Onyekuru Suudi Arabistan'da!

SPOR 14.08.2023 - 09:21, Güncelleme: 14.08.2023 - 09:21 1411+ kez okundu.
 

Onyekuru Suudi Arabistan'da!

UEFA Konferans Ligi'nde fırtına gibi esen Adana Demirspor'da Onyekuru ile ilgili karar verildi. UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için mücadele eden Trendyol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'un Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru takımdan ayrılıyor.
Adana Demirspor, Olympiakos'tan yaz aylarında bonservisini aldığı 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Henry Onyekuru'nun transferi için Suudi Arabistan Pro League ekibi Al-Fahya ile anlaşma sağladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz sezon Olympiakos'tan kiraladıkları Henry Onyekuru'nun bonservisini almaları hakkında "Kullanmak zorundaydık. Yaptığımız pazarlıkta Avrupa'ya gidersek kullanma durumu vardı" ifadelerini kullandı. Adana Demirspor, 25 yaşındaki futbolcu için Olympiakos'a 3.5 milyon Euro ödedi. Başkan Sancak, "Onyekuru'yu 3.5 milyon Euro'ya aldık ancak 3.5 milyon Dolar'a sattık. Yüzde 10 zarar ettik ancak alacağı 1.75 milyon Euro maaşı düşününce zarardan kar ettik diyebiliriz" ifadelerini kullandı. RESMİ AÇIKLAMA Mavi-Lacivertli kulüp, Onyekuru'nun ayrılığı ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro Lig'nden ALFAYHA - FC takımına transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.
UEFA Konferans Ligi'nde fırtına gibi esen Adana Demirspor'da Onyekuru ile ilgili karar verildi. UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için mücadele eden Trendyol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'un Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru takımdan ayrılıyor.

Adana Demirspor, Olympiakos'tan yaz aylarında bonservisini aldığı 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Henry Onyekuru'nun transferi için Suudi Arabistan Pro League ekibi Al-Fahya ile anlaşma sağladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz sezon Olympiakos'tan kiraladıkları Henry Onyekuru'nun bonservisini almaları hakkında "Kullanmak zorundaydık. Yaptığımız pazarlıkta Avrupa'ya gidersek kullanma durumu vardı" ifadelerini kullandı. Adana Demirspor, 25 yaşındaki futbolcu için Olympiakos'a 3.5 milyon Euro ödedi. Başkan Sancak, "Onyekuru'yu 3.5 milyon Euro'ya aldık ancak 3.5 milyon Dolar'a sattık. Yüzde 10 zarar ettik ancak alacağı 1.75 milyon Euro maaşı düşününce zarardan kar ettik diyebiliriz" ifadelerini kullandı.
RESMİ AÇIKLAMA
Mavi-Lacivertli kulüp, Onyekuru'nun ayrılığı ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro Lig'nden ALFAYHA - FC takımına transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.