Orman İşletme Müdürlüklerinde Silvikültürel eğitimi

GÜNDEM 09.02.2024 - 15:04, Güncelleme: 09.02.2024 - 15:07 1860+ kez okundu.
 

Orman İşletme Müdürlüklerinde Silvikültürel eğitimi

Karaisalı ve Pos Orman İşletme müdürlüklerinde Silvikültürel Uygulamalar Eğitimi gerçekleştirildiği öğrenildi. Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sitesindeki açıklamada,
Silvikültür Şube Müdürlüğü’nce 5-29 Şubat 2024 tarihleri arasında, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilmesi planlanan “Silvikültürel Uygulamalar” konulu hizmet içi eğitiminin başladığı duyuruldu. Silvikültür Şube Müdürü İsmail Aktaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitime Şube Mühendisleri, Orman İşletme Müdürleri, teknik personel, Orman Muhafaza Memurları ve üretim işçileri katıldı. Eğitimde tabi ve suni gençleştirme uygulamaları, gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama, arazi hazırlığı ve teras yapımında dikkat edilecek hususlar uygulamalı olarak anlatıldı.  
Karaisalı ve Pos Orman İşletme müdürlüklerinde Silvikültürel Uygulamalar Eğitimi gerçekleştirildiği öğrenildi. Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sitesindeki açıklamada,

Silvikültür Şube Müdürlüğü’nce 5-29 Şubat 2024 tarihleri arasında, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilmesi planlanan “Silvikültürel Uygulamalar” konulu hizmet içi eğitiminin başladığı duyuruldu. Silvikültür Şube Müdürü İsmail Aktaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitime Şube Mühendisleri, Orman İşletme Müdürleri, teknik personel, Orman Muhafaza Memurları ve üretim işçileri katıldı.

Eğitimde tabi ve suni gençleştirme uygulamaları, gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama, arazi hazırlığı ve teras yapımında dikkat edilecek hususlar uygulamalı olarak anlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.