PORTAKALLI LEZZETLER TAM NOT ALDI

GÜNDEM 22.04.2024 - 14:34, Güncelleme: 22.04.2024 - 14:34 1194 kez okundu.
 

PORTAKALLI LEZZETLER TAM NOT ALDI

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Lezzet Şöleni!
Adana'nın 12. Uluslararası  Portakal Çiçeği Karnavalı, lezzet dolu bir yarışma ile renklendi! Yüreğir ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Portakallı Lezzetler Yarışması", tatlı-pasta, soğuk-sıcak yemekler ve yöresel Adana mutfağı olmak üzere üç kategoride nefis lezzetlerin yarıştığı bir şölene dönüştü. Şeflerin özel tariflerle hazırladığı yiyecekler, jüri üyelerinin titiz değerlendirmesine sunuldu. Tariflerin sunumu, görsel çekiciliği, lezzeti, kokusu ve kıvamı gibi kriterler üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda, dereceye giren şefler büyük bir başarı elde etti. Karnavalın ruhunu yansıtan kostüm giyen mankenler, yürüyüşleriyle etkinliğe renk kattı.  PORTAKAL TEMALI ŞOV HAYRAN BIRAKTI Portakal temalı şovlarıyla izleyicileri büyüleyen mankenler, adeta bir görsel şölen sundu. Etkinliğin ardından, Adana'nın zengin mutfak kültürünü yansıtan 35 yöresel lezzet, katılımcıların ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Geleneksel tatlar ve yenilikçi tarifler, bir araya gelerek gastronomi dünyasına damga vurdu. Adana'da düzenlenen bu muhteşem etkinlik, lezzet tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim yaşattı. Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bir parçası olan "Portakallı Lezzetler Yarışması", şehrin gastronomi mirasını ön plana çıkarırken, birbirinden yetenekli şeflere de ödüllerini verdi.
Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Lezzet Şöleni!

Adana'nın 12. Uluslararası  Portakal Çiçeği Karnavalı, lezzet dolu bir yarışma ile renklendi! Yüreğir ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Portakallı Lezzetler Yarışması", tatlı-pasta, soğuk-sıcak yemekler ve yöresel Adana mutfağı olmak üzere üç kategoride nefis lezzetlerin yarıştığı bir şölene dönüştü. Şeflerin özel tariflerle hazırladığı yiyecekler, jüri üyelerinin titiz değerlendirmesine sunuldu. Tariflerin sunumu, görsel çekiciliği, lezzeti, kokusu ve kıvamı gibi kriterler üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda, dereceye giren şefler büyük bir başarı elde etti. Karnavalın ruhunu yansıtan kostüm giyen mankenler, yürüyüşleriyle etkinliğe renk kattı. 

PORTAKAL TEMALI ŞOV HAYRAN BIRAKTI

Portakal temalı şovlarıyla izleyicileri büyüleyen mankenler, adeta bir görsel şölen sundu. Etkinliğin ardından, Adana'nın zengin mutfak kültürünü yansıtan 35 yöresel lezzet, katılımcıların ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Geleneksel tatlar ve yenilikçi tarifler, bir araya gelerek gastronomi dünyasına damga vurdu. Adana'da düzenlenen bu muhteşem etkinlik, lezzet tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim yaşattı. Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bir parçası olan "Portakallı Lezzetler Yarışması", şehrin gastronomi mirasını ön plana çıkarırken, birbirinden yetenekli şeflere de ödüllerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.