Pozantı Belediyespor’un Bu Haftaki Maçı Kaçmaz!

SPOR 01.02.2024 - 12:01, Güncelleme: 01.02.2024 - 12:01 2373+ kez okundu.
 

Pozantı Belediyespor’un Bu Haftaki Maçı Kaçmaz!

Adana Süper Amatör Lig A Grubu'nda namağlup liderliğini sürdüren Pozantı Belediyespor, bu hafta sonu en yakın takipçisi Anadolu 19 Mayısspor'u ağırlayacak.
Pazar günü Pozantı’daki sahasında karşılaşacağı Anadolu 19 Mayısspor maçını kazanarak namağlup liderliğini sürdürmek istediklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantılıları da maça davet ederek destek istedi. Oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alarak 32 puanla liderliğini sürdüren Pozantı Belediyespor'u 29 puanla takip eden Anadolu 19 Mayısspor maçının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Çay, bu maçtan puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını söyledi. "FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM" Takımda oyuncuların uyum içinde olduğunu kaydeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ciddi sorunlarının olmadığını söyledi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Ceyhan Doğanspor karşılaşmasını 4-1 gibi farklı bir skorla kazandıklarına değinen Başkan Çay, "Başta tecrübeli teknik direktörümüz Orhan Köziğ ve ekibi başta olmak üzere futbolcularıma güveniyorum. Hepsi sporcu ahlakına uygun şekilde Pozantı'yı temsil ediyor. Takımda moral ve motivasyon üst seviyede" şeklinde konuşarak tek eksiklerinin tribün desteği olduğunu söyledi.   Başkan Çay, 4 Şubat Pazar günü 14:00'de Pozantı İlçe Stadında ağırlayacakları Anadolu 19 Mayısspor maçına tüm Pozantılıları davet ederek bu önemli karşılaşmada takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
Adana Süper Amatör Lig A Grubu'nda namağlup liderliğini sürdüren Pozantı Belediyespor, bu hafta sonu en yakın takipçisi Anadolu 19 Mayısspor'u ağırlayacak.

Pazar günü Pozantı’daki sahasında karşılaşacağı Anadolu 19 Mayıs spor maçını kazanarak namağlup liderliğini sürdürmek istediklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantılıları da maça davet ederek destek istedi.

Oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alarak 32 puanla liderliğini sürdüren Pozantı Belediyespor'u 29 puanla takip eden Anadolu 19 Mayıs spor maçının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Çay, bu maçtan puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını söyledi.

"FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM"

Takımda oyuncuların uyum içinde olduğunu kaydeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ciddi sorunlarının olmadığını söyledi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Ceyhan Doğan spor karşılaşmasını 4-1 gibi farklı bir skorla kazandıklarına değinen Başkan Çay, "Başta tecrübeli teknik direktörümüz Orhan Köziğ ve ekibi başta olmak üzere futbolcularıma güveniyorum. Hepsi sporcu ahlakına uygun şekilde Pozantı'yı temsil ediyor. Takımda moral ve motivasyon üst seviyede" şeklinde konuşarak tek eksiklerinin tribün desteği olduğunu söyledi.

 

Başkan Çay, 4 Şubat Pazar günü 14:00'de Pozantı İlçe Stadında ağırlayacakları Anadolu 19 Mayıs spor maçına tüm Pozantılıları davet ederek bu önemli karşılaşmada takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.