Sağlık-Sen'den anlamlı turnuva

GÜNDEM 31.08.2023 - 10:21, Güncelleme: 31.08.2023 - 10:21 3973+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen'den anlamlı turnuva

Sağlık-Sen Adana Şubesi pandemide şehit olan Dr. Mehmet Ertane adına kadın-erkek karma şekilde voleybol turnuvası düzenlenecek.
 Sağlık çalışanları arasında düzenlenecek olan turnuva için 1-15 Eylül tarihleri arasında başvurular alınacak. Sağlık-Sen Dr. Mehmet Ertane Voleybol Turnuvası kura çekimi 22 Ekim Cuma günü yapılacak. Turnuva ise 29 Ekim Cuma günü başlayacak. Turnuvanın düzenlenme amacı hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberliği temin etmek ve çalışanların stres atmalarını amaçlıyoruz" diye konuştu. Sağlık-Sen Adana Şubesi Doktor Komisyonu Başkanı Op. Dr. Ahmet Bora Gül ise turnuvaya Şehit Dr. Ertane'nin adının verilmesine çok memnun olduklarını ifade etti. GÖREVİNİN BAŞINDA ŞEHİT OLDU Dr. Mehmet Ertane pandeminin en yoğun olduğu dönemde Adana Şehir Hastanesi'nde Acil Tıp Asistanı olarak görev yaparken Covid 19 virüsüne yakalandığı halde hekimliğe devam etti. Görev yaparken Yoğun Bakıma alınan Dr. Ertane iki ay sonra şehit oldu. Hayatı pahasına sağlık ordusunda hizmet veren Dr. Ertane, Ceyhan Devlet Hastanesi'nde hekim, Feke Devlet Hastanesi'nde de Başhekimlik yaptı.
Sağlık-Sen Adana Şubesi pandemide şehit olan Dr. Mehmet Ertane adına kadın-erkek karma şekilde voleybol turnuvası düzenlenecek.

 Sağlık çalışanları arasında düzenlenecek olan turnuva için 1-15 Eylül tarihleri arasında başvurular alınacak.

Sağlık-Sen Dr. Mehmet Ertane Voleybol Turnuvası kura çekimi 22 Ekim Cuma günü yapılacak. Turnuva ise 29 Ekim Cuma günü başlayacak.
Turnuvanın düzenlenme amacı hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberliği temin etmek ve çalışanların stres atmalarını amaçlıyoruz" diye konuştu.
Sağlık-Sen Adana Şubesi Doktor Komisyonu Başkanı Op. Dr. Ahmet Bora Gül ise turnuvaya Şehit Dr. Ertane'nin adının verilmesine çok memnun olduklarını ifade etti.
GÖREVİNİN BAŞINDA ŞEHİT OLDU
Dr. Mehmet Ertane pandeminin en yoğun olduğu dönemde Adana Şehir Hastanesi'nde Acil Tıp Asistanı olarak görev yaparken Covid 19 virüsüne yakalandığı halde hekimliğe devam etti. Görev yaparken Yoğun Bakıma alınan Dr. Ertane iki ay sonra şehit oldu.
Hayatı pahasına sağlık ordusunda hizmet veren Dr. Ertane, Ceyhan Devlet Hastanesi'nde hekim, Feke Devlet Hastanesi'nde de Başhekimlik yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.