"SEYHAN'A ADALET EŞİTLİK VE KARDEŞLİK GETİRECEĞİZ"

GÜNDEM 08.04.2024 - 10:18, Güncelleme: 08.04.2024 - 10:18 812+ kez okundu.
 

"SEYHAN'A ADALET EŞİTLİK VE KARDEŞLİK GETİRECEĞİZ"

Başkan Oya Tekin: "Seyhan'ı Cumhuriyetçi Bir Ruhla Yöneteceğiz"
Adana'nın kalbindeki Seyhan Belediye Başkanlığı'na seçilen Oya Tekin, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. CHP İl Binası önünde binlerce destekçisiyle Seyhan Belediyesi'ne yürüyen Başkan Tekin, duygusal bir konuşma yaparak yeni döneme dair hedeflerini ve vizyonunu paylaştı.Tekin, zaferin sadece bir partinin veya bir adayın değil, tüm toplumun ortak bir başarısı olduğunu vurgulayarak, "Bu bağımsızlığımız, özgürlüğümüz için milli mücadele ruhuyla; haksızlığa, adaletsizliğe, zulme karşı birlikte başardığımız bir haykırıştır." dedi. "BİZ İNANDIK İNANÇLA KENETLENDİK KAZANDIK" Duygusal anlar yaşayan Başkan Tekin, destek veren herkese teşekkür ederken, Seyhan'ı adalet, eşitlik ve kardeşlik temelinde yöneteceklerini belirtti. "Seyhanlılar, Adanalılar ne demiştik yola çıkarken, 'Çaresi yok usta biz kazanacağız…' Biz inandık, biz inançla kenetlendik, biz inançla gece gündüz demeden çalıştık ve biz kazandık." sözleriyle duygularını ifade etti. Başkan Tekin'in konuşması, Seyhan'ın yeni dönemine umut ve heyecanla başlanacağını gösterdi. Adalet, eşitlik ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Tekin, hizmetlerinin her kesimi kucaklayacağını ve Seyhan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini vurguladı.
Başkan Oya Tekin: "Seyhan'ı Cumhuriyetçi Bir Ruhla Yöneteceğiz"

Adana'nın kalbindeki Seyhan Belediye Başkanlığı'na seçilen Oya Tekin, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. CHP İl Binası önünde binlerce destekçisiyle Seyhan Belediyesi'ne yürüyen Başkan Tekin, duygusal bir konuşma yaparak yeni döneme dair hedeflerini ve vizyonunu paylaştı.Tekin, zaferin sadece bir partinin veya bir adayın değil, tüm toplumun ortak bir başarısı olduğunu vurgulayarak, "Bu bağımsızlığımız, özgürlüğümüz için milli mücadele ruhuyla; haksızlığa, adaletsizliğe, zulme karşı birlikte başardığımız bir haykırıştır." dedi.

"BİZ İNANDIK İNANÇLA KENETLENDİK KAZANDIK"

Duygusal anlar yaşayan Başkan Tekin, destek veren herkese teşekkür ederken, Seyhan'ı adalet, eşitlik ve kardeşlik temelinde yöneteceklerini belirtti. "Seyhanlılar, Adanalılar ne demiştik yola çıkarken, 'Çaresi yok usta biz kazanacağız…' Biz inandık, biz inançla kenetlendik, biz inançla gece gündüz demeden çalıştık ve biz kazandık." sözleriyle duygularını ifade etti. Başkan Tekin'in konuşması, Seyhan'ın yeni dönemine umut ve heyecanla başlanacağını gösterdi. Adalet, eşitlik ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Tekin, hizmetlerinin her kesimi kucaklayacağını ve Seyhan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.