"SEYHAN'DA SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

SİYASET 05.03.2024 - 16:03, Güncelleme: 05.03.2024 - 16:36 1863+ kez okundu.
 

"SEYHAN'DA SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

"Seyhan'ı Yeniden Şekillendirmek İçin Durmayacağız: Taner Özünal Kararlı!"
DEVA Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Taner Özünal, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor! Seyhan'ın dört bir yanındaki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların fikirlerini dinliyor ve destek talep ediyor. Özünal, doğup büyüdüğü Seyhan'a olan vefa borcunu ödemek için canla başla çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Adana Milltvekili Sadullah Kısacık ile birlikte Gazipaşa Bulvarı, Ziyapaşa Bulvarı, Atatürk Caddesi'nde seçim otobüsüyle vatandaşları selamlayan Özünal, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. "ORTAK PAYDAMIZ SEYHAN" 31 Mart 2024 seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada Özünal, "Seyhan'da girilmedik iş yeri, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep birlikte, yeni fikirlerle, çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Adana, Seyhan için elimizden geleni hep birlikte yapmamız gerekir." dedi.Adana'nın iş dünyasının önde gelen isimlerinden Seyhanlı Taner Özünal, Seyhan Belediye Başkanı adayı olarak şehrin geleceğine yönelik kapsamlı bir vizyon sunuyor. Özünal'ın adaylığı, Seyhan ilçesinde büyük bir heyecanla karşılanırken, şehrin sorunlarına çözüm getirecek iddialı projeleriyle dikkat çekiyor. "SEYHAN'DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ" DEVA Belediyeciliği'nin, ayrımcılığı reddeden, kaynakları etkin ve verimli kullanan, çevreye duyarlı, sosyal hizmetlere önem veren bir anlayışı temsil edeceğini vurgulayan Özünal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seyhan'da kötüye gidişe dur diyeceklerini ve şehre yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. Özünal, hedeflerinin en yüksek sayıda belediye başkanlığı ve meclis üyeliği elde etmek olduğunu söyledi. Seyhan'da otopark sorunlarından kentsel dönüşüme, altyapı çalışmalarından çevre dostu uygulamalara kadar geniş bir yelpazede çözüm odaklı projeler sunacaklarını belirtti. DEVA Partisi'nin temel önceliklerinin erdemli ve ahlaklı siyaset olduğunu ifade eden Özünal, belediyecilik anlayışlarını bu değerler üzerine inşa edeceklerini dile getirdi.
"Seyhan'ı Yeniden Şekillendirmek İçin Durmayacağız: Taner Özünal Kararlı!"

DEVA Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Taner Özünal, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor! Seyhan'ın dört bir yanındaki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların fikirlerini dinliyor ve destek talep ediyor. Özünal, doğup büyüdüğü Seyhan'a olan vefa borcunu ödemek için canla başla çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Adana Milltvekili Sadullah Kısacık ile birlikte Gazipaşa Bulvarı, Ziyapaşa Bulvarı, Atatürk Caddesi'nde seçim otobüsüyle vatandaşları selamlayan Özünal, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

"ORTAK PAYDAMIZ SEYHAN"
31 Mart 2024 seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada Özünal, "Seyhan'da girilmedik iş yeri, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep birlikte, yeni fikirlerle, çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Adana, Seyhan için elimizden geleni hep birlikte yapmamız gerekir." dedi.Adana'nın iş dünyasının önde gelen isimlerinden Seyhanlı Taner Özünal, Seyhan Belediye Başkanı adayı olarak şehrin geleceğine yönelik kapsamlı bir vizyon sunuyor. Özünal'ın adaylığı, Seyhan ilçesinde büyük bir heyecanla karşılanırken, şehrin sorunlarına çözüm getirecek iddialı projeleriyle dikkat çekiyor.

"SEYHAN'DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ"

DEVA Belediyeciliği'nin, ayrımcılığı reddeden, kaynakları etkin ve verimli kullanan, çevreye duyarlı, sosyal hizmetlere önem veren bir anlayışı temsil edeceğini vurgulayan Özünal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seyhan'da kötüye gidişe dur diyeceklerini ve şehre yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. Özünal, hedeflerinin en yüksek sayıda belediye başkanlığı ve meclis üyeliği elde etmek olduğunu söyledi. Seyhan'da otopark sorunlarından kentsel dönüşüme, altyapı çalışmalarından çevre dostu uygulamalara kadar geniş bir yelpazede çözüm odaklı projeler sunacaklarını belirtti. DEVA Partisi'nin temel önceliklerinin erdemli ve ahlaklı siyaset olduğunu ifade eden Özünal, belediyecilik anlayışlarını bu değerler üzerine inşa edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.