ŞİMŞEK YOĞUN MESAİDE

SPOR 01.08.2023 - 10:20, Güncelleme: 01.08.2023 - 10:20 2450+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK YOĞUN MESAİDE

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön eleme turunun rövanş karşılaşmasında Cluj önünde tur şansı için mücadele edecek olan Adana Demirsporlu futbolcular çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Teknik Direktör Patric Kluivert nezaretinde yoğun tempoda antrenmanlarını kulüp tesislerinde sürdüren Mavi-Lacivertli oyuncuların hırsı dikkat çekti. AKINTOLA: “GALİP GELMEK İSTİYORUZ”  Kanat oyuncusu Davit Akintola, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları CFR Cluj maçının ardından rövanş karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdüklerini, yeni gelen Teknik Direktör Patrick Kluivert’in sistemine ayak uydurmaya çalıştıklarını söyledi. Sahalarında oynayacakları maçta galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Akintola, “Kendi performansıma gelince, tabii ki daha iyi işler yapabilirim, daha iyi oynayabilirim. Fakat belirttiğim gibi bu henüz sezonun ilk maçıydı” diye konuştu. MANEV: İLK MAÇTA İYİ SONUÇ ALDIK Defans oyuncusu Jovan Manev de takım olarak Avrupa’daki ilk maçlarından iyi bir sonuçla ayrıldıklarına inandığını dile getirdi. İkinci maça konsantre olduklarını belirten Manev, “Umarım taraftarlarımız önünde bir sonraki tura geçmenin sevincini yaşarız” şeklinde konuştu. GULDBRANDSEN TAKIMDAN AYRILDI Mavi-Lacivertlilerin Norveçli golcüsü Fredrick Guldbrandsen takımdan resmen ayrıldı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi Adana’da ailesiyle birlikte yaşayan Guldbrandsen, olumsuzlukları sosyal medya hesabından uzun yazı şeklinde paylaşmıştı. Cluj kafilesinde yer alan Guldbrandsen yedekte oturdu. Maçın ardından ise Adana’ya dönmedi. Başkan Murat Sancak ise, Cherif Ndiaye’yi rekabete sokacak önemli bir ismi bitirmek istediklerini söyledi. YUNUS AKGÜN DÖNÜYOR MU? Bir taraftan Cluj maçı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Başkan Murat Sancak, Başkanvekili Metin Korkmaz ve Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk’ün yürüttüğü transfer çalışmaları neticesinde şimdiye kadar Nani, Gravillon ve Dorukan’ı alan Mavi-Lacivertliler perde arkasında ise Yunus Akgün’den haber bekliyor.
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön eleme turunun rövanş karşılaşmasında Cluj önünde tur şansı için mücadele edecek olan Adana Demirsporlu futbolcular çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Patric Kluivert nezaretinde yoğun tempoda antrenmanlarını kulüp tesislerinde sürdüren Mavi-Lacivertli oyuncuların hırsı dikkat çekti.

AKINTOLA: “GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

 Kanat oyuncusu Davit Akintola, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları CFR Cluj maçının ardından rövanş karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdüklerini, yeni gelen Teknik Direktör Patrick Kluivert’in sistemine ayak uydurmaya çalıştıklarını söyledi.

Sahalarında oynayacakları maçta galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Akintola, “Kendi performansıma gelince, tabii ki daha iyi işler yapabilirim, daha iyi oynayabilirim. Fakat belirttiğim gibi bu henüz sezonun ilk maçıydı” diye konuştu.

MANEV: İLK MAÇTA İYİ SONUÇ ALDIK

Defans oyuncusu Jovan Manev de takım olarak Avrupa’daki ilk maçlarından iyi bir sonuçla ayrıldıklarına inandığını dile getirdi. İkinci maça konsantre olduklarını belirten Manev, “Umarım taraftarlarımız önünde bir sonraki tura geçmenin sevincini yaşarız” şeklinde konuştu.

GULDBRANDSEN TAKIMDAN AYRILDI

Mavi-Lacivertlilerin Norveçli golcüsü Fredrick Guldbrandsen takımdan resmen ayrıldı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi Adana’da ailesiyle birlikte yaşayan Guldbrandsen, olumsuzlukları sosyal medya hesabından uzun yazı şeklinde paylaşmıştı. Cluj kafilesinde yer alan Guldbrandsen yedekte oturdu. Maçın ardından ise Adana’ya dönmedi. Başkan Murat Sancak ise, Cherif Ndiaye’yi rekabete sokacak önemli bir ismi bitirmek istediklerini söyledi.

YUNUS AKGÜN DÖNÜYOR MU?

Bir taraftan Cluj maçı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Başkan Murat Sancak, Başkanvekili Metin Korkmaz ve Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk’ün yürüttüğü transfer çalışmaları neticesinde şimdiye kadar Nani, Gravillon ve Dorukan’ı alan Mavi-Lacivertliler perde arkasında ise Yunus Akgün’den haber bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.