SON DAKİKA: SÜPER KUPA MAÇI İPTAL EDİLDİ

GÜNDEM 29.12.2023 - 22:40, Güncelleme: 29.12.2023 - 22:40 4731+ kez okundu.
 

SON DAKİKA: SÜPER KUPA MAÇI İPTAL EDİLDİ

Süper Kupa Maçı iptal edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray Türkiye'ye dönüyor!
Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesi, Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı krizi yaşandı. Fenerbahçe ve Galatasaray gelişmeler üzerine kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi. Takımlar Türkiye'ye dönüş hazırlığına başladı. Maçın iptal edilmesinin ardından Suudi yetkililere sosyal medya üzerinden tepkiler yağdı. İSTİKLAL MARŞI'MIZ VE ATATÜRK KIRMIZIÇİZGİMİZDİR Vatandaşlar sosyal medya üzerinden; “İstiklal Marşı’mız ve Atatürk kırmızıçizgimizdir. Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk tişörtlerinin yasaklanması asla kabul edilemez. Atatürk bir tartışma konusu değildir. Âmâsı fakatı yoktur. Değerler yaşanır ve yaşatılırsa anlamlıdır. Atatürk’ten taviz vermeyen, onurlu duruşlarıyla Fenerbahçe 'de Galatasaray 'da bu kupayı kazandı” gibi yorumlar yaptılar.      
Süper Kupa Maçı iptal edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray Türkiye'ye dönüyor!

Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesi, Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı krizi yaşandı. Fenerbahçe ve Galatasaray gelişmeler üzerine kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi. Takımlar Türkiye'ye dönüş hazırlığına başladı. Maçın iptal edilmesinin ardından Suudi yetkililere sosyal medya üzerinden tepkiler yağdı.

İSTİKLAL MARŞI'MIZ VE ATATÜRK KIRMIZIÇİZGİMİZDİR

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden; “İstiklal Marşı’mız ve Atatürk kırmızıçizgimizdir. Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk tişörtlerinin yasaklanması asla kabul edilemez. Atatürk bir tartışma konusu değildir. Âmâsı fakatı yoktur. Değerler yaşanır ve yaşatılırsa anlamlıdır. Atatürk’ten taviz vermeyen, onurlu duruşlarıyla Fenerbahçe 'de Galatasaray 'da bu kupayı kazandı” gibi yorumlar yaptılar.

 


 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.