Tesbih çekip dua etti

SPOR 25.09.2023 - 13:24, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:24 3570+ kez okundu.
 

Tesbih çekip dua etti

Uzun bir aradan sonra galibiyet yaşayan Adanaspor taraftarı maç öncesi tesbih çekip dua etti.
Kapalı tribünde maçı izleyen formasının arkasına da ‘Adanaspor sevdalısı’ yazdıran Durmuş Aksakal isimli turuncu-beyazlı taraftar maç öncesi ‘ya sabır’ çektiğini dile getirdi. Boluspor galibiyeti sonrası üst üste dört mağlubiyet alan Adanaspor yönetimini de suçlayan taraftarlar maçlara da gelmez olmuştu. ‘Mağlup olsak da’ diyerek sözlerini sürdüren Durmuş Aksakal ‘ölümüne destek’ açıklaması yaparken bir yandan da ‘turuncu-beyaz’ renkteki tesbihi ile de ‘sabır’ çektiğini dile getirdi. Maç sonrası çok az da olsa tribünde takıma destek veren taraftarlar 90+3’te gelen şık bir golle sevince boğuldu.
Uzun bir aradan sonra galibiyet yaşayan Adanaspor taraftarı maç öncesi tesbih çekip dua etti.

Kapalı tribünde maçı izleyen formasının arkasına da ‘Adana spor sevdalısı’ yazdıran Durmuş Aksakal isimli turuncu-beyazlı taraftar maç öncesi ‘ya sabır’ çektiğini dile getirdi. Bolu spor galibiyeti sonrası üst üste dört mağlubiyet alan Adana spor yönetimini de suçlayan taraftarlar maçlara da gelmez olmuştu. ‘Mağlup olsak da’ diyerek sözlerini sürdüren Durmuş Aksakal ‘ölümüne destek’ açıklaması yaparken bir yandan da ‘turuncu-beyaz’ renkteki tesbihi ile de ‘sabır’ çektiğini dile getirdi. Maç sonrası çok az da olsa tribünde takıma destek veren taraftarlar 90+3’te gelen şık bir golle sevince boğuldu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.