TOROS KAPLANI İŞİ SIKI TUTUYOR

SPOR 07.09.2023 - 12:01, Güncelleme: 07.09.2023 - 12:01 4016+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI İŞİ SIKI TUTUYOR

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçına günde çift idmanla hazırlanıyor.
Sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılar, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını biliyorlar. Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde sürdürülen antrenmanlar düz koşu işe başladı. Dar alanda pas çalışması ve interval koşular sonrası taktiksel çalışan Turuncu-Beyazlı futbolcuların istekli oluşları Pulat’ı sevindirdi. Takımda, şimdilik sakat oyuncunun bulunmamasına sevinen Teknik Direktör Pulat, takıma yeni katılan oyuncularla da tek tek ilgilendi. Milli Takım maçı arasını iyi değerlendirmek istediklerini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Üzerimizdeki puslu havayı atıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Tuzlaspor galibiyeti bizim için çok anlam ifade edecek. Tüm hesaplarımız 3 puanla Adana’ya dönerek taraftarlarımızın gönlünü kazanmak üzerine” şeklinde konuştu.
Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçına günde çift idmanla hazırlanıyor.

Sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılar, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını biliyorlar.

Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde sürdürülen antrenmanlar düz koşu işe başladı. Dar alanda pas çalışması ve interval koşular sonrası taktiksel çalışan Turuncu-Beyazlı futbolcuların istekli oluşları Pulat’ı sevindirdi. Takımda, şimdilik sakat oyuncunun bulunmamasına sevinen Teknik Direktör Pulat, takıma yeni katılan oyuncularla da tek tek ilgilendi.
Milli Takım maçı arasını iyi değerlendirmek istediklerini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Üzerimizdeki puslu havayı atıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Tuzlaspor galibiyeti bizim için çok anlam ifade edecek. Tüm hesaplarımız 3 puanla Adana’ya dönerek taraftarlarımızın gönlünü kazanmak üzerine” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.