Turuncu-Beyzlıları, erken gelen penaltı golü yıktı: 0-1

SPOR 21.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:08 2149+ kez okundu.
 

Turuncu-Beyzlıları, erken gelen penaltı golü yıktı: 0-1

Trendyol 1. Lig’in 16. Haftasında Adanaspor, Altay’a 1-0 mağlup oldu.
KAPLAN: ÜZGÜNÜM İç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu çimlerinin bakımda olması sebebiyle Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golü Altay lehine penaltıdan Paixao’dan geldi. Karşılaşmada 2 kırmızı kart çıktı. 27. Dakikada Adanaspor’da iki sarı kart gören Dabo, Altay’da ise aynı dakikada ikinci sarı karttan Efe Sarıkaya takımlarını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçlara göre, İzmir ekibine yenilen Adanaspor 16 puanda kaldı. Altay ise 13 maç aradan sonra aldığı galibiyetle puanını 8’e çıkardı. KAPLAN: ÜZGÜNÜZ Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü belirtti. Maçta erken gol yediklerini hatırlatan Kaplan, çok fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını ifade etti. İlk dakikalarda yedikleri bir penaltı golü sonrası da karşılarında takım savunması yapan bir Altay takımı olduğunu kaydeden Kaplan, “Kazanan takımı kutluyorum. Hakem arkadaşları da tebrik ediyorum, iyi maç yönettiler” şeklinde konuştu. Takımın pozisyonları değerlendiremediğine vurgu yapan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Futbolla ilgili konuşursak, konuşacak çok şey var, ancak yeri ve zamanı değil. Altay’ı kutluyorum. Takımım adına üzüntülüyüm. Aslında iyi oynadığımız bir maçtı. Beraberliği yakalasak maçı geri çevirebilirdik” şeklinde konuşarak, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Kaybettiklerini ve oynayacakları Bandırmaspor maçının olduğunun altını çizen Kaplan, “O maçı oynayıp, sonrasında başkanımızla toplantı yapacağız ve ona göre önümüze bakacağız” değerlendirmesinde bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 16. Haftasında Adanaspor, Altay’a 1-0 mağlup oldu.

KAPLAN: ÜZGÜNÜM
İç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu çimlerinin bakımda olması sebebiyle Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golü Altay lehine penaltıdan Paixao’dan geldi.
Karşılaşmada 2 kırmızı kart çıktı. 27. Dakikada Adanaspor’da iki sarı kart gören Dabo, Altay’da ise aynı dakikada ikinci sarı karttan Efe Sarıkaya takımlarını 10 kişi bıraktı.
Bu sonuçlara göre, İzmir ekibine yenilen Adanaspor 16 puanda kaldı. Altay ise 13 maç aradan sonra aldığı galibiyetle puanını 8’e çıkardı.
KAPLAN: ÜZGÜNÜZ
Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü belirtti. Maçta erken gol yediklerini hatırlatan Kaplan, çok fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını ifade etti. İlk dakikalarda yedikleri bir penaltı golü sonrası da karşılarında takım savunması yapan bir Altay takımı olduğunu kaydeden Kaplan, “Kazanan takımı kutluyorum. Hakem arkadaşları da tebrik ediyorum, iyi maç yönettiler” şeklinde konuştu.
Takımın pozisyonları değerlendiremediğine vurgu yapan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Futbolla ilgili konuşursak, konuşacak çok şey var, ancak yeri ve zamanı değil. Altay’ı kutluyorum. Takımım adına üzüntülüyüm. Aslında iyi oynadığımız bir maçtı. Beraberliği yakalasak maçı geri çevirebilirdik” şeklinde konuşarak, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.
Kaybettiklerini ve oynayacakları Bandırmaspor maçının olduğunun altını çizen Kaplan, “O maçı oynayıp, sonrasında başkanımızla toplantı yapacağız ve ona göre önümüze bakacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.