Yaralı Pelikan’ı jandarma kurtardı!

GÜNDEM 17.05.2021 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2286+ kez okundu.
 

Yaralı Pelikan’ı jandarma kurtardı!

  Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik icra edilen devriye esnasında Yumurtalık ilçesi Sugözü mahallesinde sahile yakın sulak alanda yaralı ve bitkin halde Pelikan bulundu.  Yaralı göçmen Pelikan’a ilk müdahale ekipler tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra, tedavisinin yapılabilmesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik icra edilen devriye esnasında Yumurtalık ilçesi Sugözü mahallesinde sahile yakın sulak alanda yaralı ve bitkin halde Pelikan bulundu. 
Yaralı göçmen Pelikan’a ilk müdahale ekipler tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra, tedavisinin yapılabilmesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.