Yazlık hırsızlarını jandarma enseledi!

GÜNDEM 10.01.2022 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2096+ kez okundu.
 

Yazlık hırsızlarını jandarma enseledi!

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde bir yazlıktan piyasa değeri 100 bin lirayı bulan ev eşyası çaldıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akyuva mahallesinde ikamet eden M.K.’nın yazlığındaki ev eşyalarının çalınması üzerine araştırma başlattı. Jandarma ekipleri, hırsızlık olayını 80 plakalı bir araçla 3 kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Ceyhan ilçe merkezindeki ikametlerinde gözaltına alınanların hırsızlığı 6 kişiyle birlikte yaptıkları ortaya çıktı.  Bu arada, çalınan 2 buzdolabı, 1 bulaşık makinası, 1 çamaşır makinası ve 1 vantilatör S.T. adlı kişinin evinde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Adana’nın Yumurtalık ilçesinde bir yazlıktan piyasa değeri 100 bin lirayı bulan ev eşyası çaldıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akyuva mahallesinde ikamet eden M.K.’nın yazlığındaki ev eşyalarının çalınması üzerine araştırma başlattı. Jandarma ekipleri, hırsızlık olayını 80 plakalı bir araçla 3 kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Ceyhan ilçe merkezindeki ikametlerinde gözaltına alınanların hırsızlığı 6 kişiyle birlikte yaptıkları ortaya çıktı. 
Bu arada, çalınan 2 buzdolabı, 1 bulaşık makinası, 1 çamaşır makinası ve 1 vantilatör S.T. adlı kişinin evinde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.