YILBAŞI MESAİSİ!

GÜNDEM 30.12.2022 - 22:04, Güncelleme: 30.12.2022 - 22:04 828+ kez okundu.
 

YILBAŞI MESAİSİ!

Jandarma ekipleri, kaçak ve sahte içki için işi sıkı tutuyor.
Yeni yıla saatler kala, eğlencenin artacağını fırsat bilen sahteciler, piyasaya sürecekleri içkilerle yakayı ele verdi.  Adana’da bin 71 litre kaçak ve sahte içki ele geçirildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.  Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Alkol Kaçakçılığına Engel Olunması, Genel Sağlık ve Ahlakın Korunması” amacıyla eş zamanlı kaçak ve sahte alkol uygulaması gerçekleştirdi.  Uygulamalar sonucu, bin 71 litre kaçak ve sahte alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yılbaşı gecesi çalışmaları da sürecek.
Jandarma ekipleri, kaçak ve sahte içki için işi sıkı tutuyor.

Yeni yıla saatler kala, eğlencenin artacağını fırsat bilen sahteciler, piyasaya sürecekleri içkilerle yakayı ele verdi.  Adana’da bin 71 litre kaçak ve sahte içki ele geçirildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Alkol Kaçakçılığına Engel Olunması, Genel Sağlık ve Ahlakın Korunması” amacıyla eş zamanlı kaçak ve sahte alkol uygulaması gerçekleştirdi. 


Uygulamalar sonucu, bin 71 litre kaçak ve sahte alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yılbaşı gecesi çalışmaları da sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.