YILLARCA SÜREN MÜCADELE SONUÇ VERDİ

GÜNDEM 30.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:36 2029 kez okundu.
 

YILLARCA SÜREN MÜCADELE SONUÇ VERDİ

Taşeron İşçilere 1 Mayıs'ta Kadro Müjdesi: En Az 90 Bin!
Çalışma Bakanlığı'nın son dakika açıklamasıyla taşeron işçilere beklenen müjde geldi! Torba yasa tasarısı kapsamında, en az 90 bin taşeron işçinin kadroya alınacağı duyuruldu. Uzun yıllardır kadro talep eden ve bu yönde çeşitli eylemler düzenleyen işçilerin mücadelesi sonuç verdi. Yıllardır kadroya geçiş için mücadele eden taşeron işçilerin sesi nihayet duyuldu. Hükümetin aldığı bu karar, işçilerin hak arayışının karşılığını bulduğunu gösteriyor. Artık taşeron işçiler, daha güvende ve adil koşullarda çalışacaklar. İŞ GÜVENCESİ  DAHA FAZLA HAK Kadroya geçiş, taşeron işçilerin iş güvencesini artıracak ve daha fazla hakka erişim sağlayacak. Bu düzenlemeyle birlikte iş güvenliği ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor. İşçiler, kadrolu olarak daha sağlam bir zemine sahip olacaklar.Yasa tasarısının TBMM'ye sunulmasının ardından, kadro geçiş süreciyle ilgili detaylar netleşecek. İşçiler, resmi kanalları takip ederek gelişmeleri yakından izleyebilirler. Bu önemli adım, taşeron işçilerin uzun süredir beklediği bir müjde olarak değerlendiriliyor. Gelişmeleri takip etmek için detaylı bilgileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ve basın açıklamalarından edinebilirsiniz.
Taşeron İşçilere 1 Mayıs'ta Kadro Müjdesi: En Az 90 Bin!

Çalışma Bakanlığı'nın son dakika açıklamasıyla taşeron işçilere beklenen müjde geldi! Torba yasa tasarısı kapsamında, en az 90 bin taşeron işçinin kadroya alınacağı duyuruldu. Uzun yıllardır kadro talep eden ve bu yönde çeşitli eylemler düzenleyen işçilerin mücadelesi sonuç verdi. Yıllardır kadroya geçiş için mücadele eden taşeron işçilerin sesi nihayet duyuldu. Hükümetin aldığı bu karar, işçilerin hak arayışının karşılığını bulduğunu gösteriyor. Artık taşeron işçiler, daha güvende ve adil koşullarda çalışacaklar.

İŞ GÜVENCESİ  DAHA FAZLA HAK

Kadroya geçiş, taşeron işçilerin iş güvencesini artıracak ve daha fazla hakka erişim sağlayacak. Bu düzenlemeyle birlikte iş güvenliği ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor. İşçiler, kadrolu olarak daha sağlam bir zemine sahip olacaklar.Yasa tasarısının TBMM'ye sunulmasının ardından, kadro geçiş süreciyle ilgili detaylar netleşecek. İşçiler, resmi kanalları takip ederek gelişmeleri yakından izleyebilirler. Bu önemli adım, taşeron işçilerin uzun süredir beklediği bir müjde olarak değerlendiriliyor. Gelişmeleri takip etmek için detaylı bilgileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ve basın açıklamalarından edinebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.