ZEHİR TACİRİNE OKUL ÇEVRESİNDE SIKI TAKİP!

GÜNDEM 02.10.2022 - 17:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1059+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRİNE OKUL ÇEVRESİNDE SIKI TAKİP!

Jandarma ekipleri, eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklara yönlendirmek isteyen uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.
Adana’da jandarma ekipleri, sorumluluk alanlarındaki okul çevrelerinde denetimlerini artırdı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde denetimler yapmaya başladı.    Jandarma ekipleri, okul çevrelerindeki denetimlerde 15 bin 298 kişi, 1.214 umuma açık yer ve 797 okul servis aracı ile sürücüsünü kontrol etti. Denetimler sırasında haklarında arama kararları bulunan 46 kişi yakalandı. Ayrıca 5 gram, esrar maddesi ile 3 adet Uyuşturucu hap ele geçirildi.    Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Okul çağındaki çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak maksadıyla okul çevrelerinde denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir” denildi.
Jandarma ekipleri, eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklara yönlendirmek isteyen uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

Adana’da jandarma ekipleri, sorumluluk alanlarındaki okul çevrelerinde denetimlerini artırdı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde denetimler yapmaya başladı. 

 

Jandarma ekipleri, okul çevrelerindeki denetimlerde 15 bin 298 kişi, 1.214 umuma açık yer ve 797 okul servis aracı ile sürücüsünü kontrol etti. Denetimler sırasında haklarında arama kararları bulunan 46 kişi yakalandı. Ayrıca 5 gram, esrar maddesi ile 3 adet Uyuşturucu hap ele geçirildi. 

 
Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Okul çağındaki çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak maksadıyla okul çevrelerinde denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.