ZEYDAN KARALAR'DAN BÜYÜK GAF

GÜNDEM 25.03.2024 - 17:50, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:59 2313+ kez okundu.
 

ZEYDAN KARALAR'DAN BÜYÜK GAF

CHP'li Zeydan Karalar'ın Skandal Sözleri: "Taş Medreseliler Bizim Kardeşimiz Olamaz"
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı bir konuşmada skandal bir açıklamada bulundu. Karalar'ın, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'u hedef alan sözleri, büyük bir tepkiye yol açtı.Karalar'ın Adana'da düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler, siyaset sahnesinde yankı uyandırdı. Karalar, konuşması sırasında "Derler ki sizin kardeşinizim. Taş medresede yetişenler bizim kardeşimiz olmaz" şeklindeki skandal ifadeleri kullandı.  TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR  Karalar, sözlerinin yayınlanmaması yönünde bir uyarıda bulundu. Ancak bu tepki çeken ifadeler, sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitleler tarafından eleştirildi.Karalar'ın bu sözleri, özellikle milliyetçi kesimden büyük tepki aldı. "Taş medreseliler" ifadesinin, cezaevinde bulunan ülkücüler için kullanılan bir tabir olduğu ve bu nedenle bu ifadenin siyasi tartışmalara ve kutuplaşmaya neden olduğu belirtildi. Karalar'ın daha önce de benzer tartışmalara neden olan açıklamaları olduğu ve bu durumun seçim atmosferini daha da gerdiği gözlemlendi. Skandal ifadelerin, seçim sürecindeki atmosferi daha da gerginleştirdiği ve siyasi çatışmaları derinleştirdiği belirtiliyor
CHP'li Zeydan Karalar'ın Skandal Sözleri: "Taş Medreseliler Bizim Kardeşimiz Olamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı bir konuşmada skandal bir açıklamada bulundu. Karalar'ın, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'u hedef alan sözleri, büyük bir tepkiye yol açtı.Karalar'ın Adana'da düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler, siyaset sahnesinde yankı uyandırdı. Karalar, konuşması sırasında "Derler ki sizin kardeşinizim. Taş medresede yetişenler bizim kardeşimiz olmaz" şeklindeki skandal ifadeleri kullandı. 


TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 
Karalar, sözlerinin yayınlanmaması yönünde bir uyarıda bulundu. Ancak bu tepki çeken ifadeler, sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitleler tarafından eleştirildi.Karalar'ın bu sözleri, özellikle milliyetçi kesimden büyük tepki aldı. "Taş medreseliler" ifadesinin, cezaevinde bulunan ülkücüler için kullanılan bir tabir olduğu ve bu nedenle bu ifadenin siyasi tartışmalara ve kutuplaşmaya neden olduğu belirtildi. Karalar'ın daha önce de benzer tartışmalara neden olan açıklamaları olduğu ve bu durumun seçim atmosferini daha da gerdiği gözlemlendi. Skandal ifadelerin, seçim sürecindeki atmosferi daha da gerginleştirdiği ve siyasi çatışmaları derinleştirdiği belirtiliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.