‘’Hedefim Sensin’’ Özel Gösterimi Optimum’da

26.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1810+ kez okundu.
 

‘’Hedefim Sensin’’ Özel Gösterimi Optimum’da

  Adana / Özlenen ikili Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı tekrar bir araya getiren yılın kahkahası en bol filmi “Hedefim Sensin” in oyunculu özel gösterimi Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda gerçekleşecek.    Adana’da, klasikleşmiş alışveriş merkezi kültürünü değiştirip, şehrin sosyal yaşamına soluk getiren Optimum AVM, komedinin  As’larını 29 Kasım Perşembe günü saat 19.00’ da  sevenleri ile buluşturacak.    İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden, senaryosunu da Ata Demirer’in yazdığı filmin  Avşar Dineması’ndaki özel gösteriminde, filmin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum ve Gonca Vuslateri, filmi Adanalı hayranlarıyla birlikte izleyecek.    BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ filminde Ata Demirer ve Demet Akbağ’a Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Erkan Can eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor.   ‘Hedefim Sensin’ Hikaye:   İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. “Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ) , Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir

 

Adana / Özlenen ikili Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı tekrar bir araya getiren yılın kahkahası en bol filmi “Hedefim Sensin” in oyunculu özel gösterimi Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda gerçekleşecek. 

 

Adana’da, klasikleşmiş alışveriş merkezi kültürünü değiştirip, şehrin sosyal yaşamına soluk getiren Optimum AVM, komedinin  As’larını 29 Kasım Perşembe günü saat 19.00’ da  sevenleri ile buluşturacak. 

 

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden, senaryosunu da Ata Demirer’in yazdığı filmin  Avşar Dineması’ndaki özel gösteriminde, filmin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum ve Gonca Vuslateri, filmi Adanalı hayranlarıyla birlikte izleyecek. 

 

BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ filminde Ata Demirer ve Demet Akbağ’a Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Erkan Can eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor.

 

‘Hedefim Sensin’ Hikaye:

 

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. “Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ) , Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.