İş kadını Solmaz Kayalı Durak, Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu

SİYASET 24.01.2019 - 17:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1700+ kez okundu.
 

İş kadını Solmaz Kayalı Durak, Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu

  Adana’nın sevilen ailelerinden Kayalı Ailesi’nin kızı, iş kadını Solmaz Kayalı Durak, Aladağ ilçesinden İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Solmaz Kayalı Durak, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nu ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu yaparak ilk adımı attı. Bugüne kadar Aladağlı hemşehrilerinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Solmaz Kayalı Durak, bundan sonra da doğduğu Aladağ’a meclis üyesi olarak hizmet etmek istediğini ifade etti. ‘ALADAĞ’DA DEĞİŞİM YAŞANACAK’ İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da, Solmaz Kayalı Durak’a parti rozetini takarak, başarılar diledi. Genç, dinamik ve başarılı bir iş kadınının Aladağ’dan meclis üyesi aday adayı olmasını takdirle karşıladığını ifade eden Boyvadaoğlu, Aladağ’da değişimin yaşanacağı sinyalini verdi. Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu sırasında kalabalık bir iş kadını da İYİ Parti İl Binası’na gelerek Solmaz Kayalı Durak’ın yanında oldukları mesajını vererek, sonuna kadar destek olacaklarını ifade ettiler. SOLMAZ KAYALI DURAK KİMDİR? Aladağ’ın sevilen ve bilinen iş adamlarından Sıtkı Kayalı’nın kızı olan Solmaz Kayalı Durak, Ceritler (Meydan) Mahallesi’nde doğdu. Adana’nın önde gelen firmalarından Sıtkı Kayalı İnşaat’ta yöneticilik yapan başarılı iş kadını Solmaz Kayalı Durak, evli ve 2 çocuk annesi.      

 

Adana’nın sevilen ailelerinden Kayalı Ailesi’nin kızı, iş kadını Solmaz Kayalı Durak, Aladağ ilçesinden İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Solmaz Kayalı Durak, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nu ziyaret ederek aday adaylığı başvurusunu yaparak ilk adımı attı. Bugüne kadar Aladağlı hemşehrilerinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Solmaz Kayalı Durak, bundan sonra da doğduğu Aladağ’a meclis üyesi olarak hizmet etmek istediğini ifade etti.

‘ALADAĞ’DA DEĞİŞİM YAŞANACAK’

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da, Solmaz Kayalı Durak’a parti rozetini takarak, başarılar diledi. Genç, dinamik ve başarılı bir iş kadınının Aladağ’dan meclis üyesi aday adayı olmasını takdirle karşıladığını ifade eden Boyvadaoğlu, Aladağ’da değişimin yaşanacağı sinyalini verdi.

Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu sırasında kalabalık bir iş kadını da İYİ Parti İl Binası’na gelerek Solmaz Kayalı Durak’ın yanında oldukları mesajını vererek, sonuna kadar destek olacaklarını ifade ettiler.

SOLMAZ KAYALI DURAK KİMDİR?

Aladağ’ın sevilen ve bilinen iş adamlarından Sıtkı Kayalı’nın kızı olan Solmaz Kayalı Durak, Ceritler (Meydan) Mahallesi’nde doğdu. Adana’nın önde gelen firmalarından Sıtkı Kayalı İnşaat’ta yöneticilik yapan başarılı iş kadını Solmaz Kayalı Durak, evli ve 2 çocuk annesi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.